Субота, 18.05.2024, 23:41 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2009 » Травень » 14 » Круглий стіл представників асоціації з працівниками Івано-Франківського міського суду
Круглий стіл представників асоціації з працівниками Івано-Франківського міського суду
13:46
   Сьомого травня працівники Івано-Франківського міського суду зустрілися з приватними перевізниками  обласної асоціації та міста. Зустріч відбулася в рамках реалізації проекту «Обличчям до людей».

   В ході зустрічі таксисти мали на меті у формі діалогу з представниками суду визначити правові норми відносин між ними та працівниками ДАІ.

   «Дуже часто перевізники на дорозі зустрічаються з неоднозначним трактуванням норм законодавства зі сторони працівників ДАІ, а тому для нас є позитивними такі зустрічі, де ми можемо знайти відповіді на свої проблемні питання», — каже Роман Харук, голова Асоціації приватних таксистів.

   За словами головного перевізника області, основними проблемними питаннями для таксистів є правила зупинки автомобіля автоінспектором та визначення чітких норм правил дорожнього руху,визначення правових відносин учасників дорожнього руху та контролюючих органів.

Погоджується з позицією Романа Харука голова міського суду Андрій Малєєв, який відзначив, що проблема правового регулювання відносин між таксистами та працівниками Державтоінспекції потребує вирішення у формі діалогу між обома сторонами.
   «Станом на перше травня ми зареєстрували 45 позовних заяв, у яких громадяни оскаржують дії працівників ДАІ, з яких 40 заяв задоволено на користь людей, — каже Андрій Малєєв, — Ці дані свідчать проте, що правові відносини автомобілістів та автоінспекторів вимагають врегулювання».
   Підсумовуючи, учасники зустрічі відзначили, що незабаром планується подібний «круглий» стіл за участі працівників Державтоінспекції.














Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 854 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]