Субота, 18.05.2024, 20:44 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2009 » Травень » 24 » Перекрита вулиця
Перекрита вулиця
01:32
    Сьогодні, 23 травня,  з 11.00 години і аж до 16.00 вечора вулиця  ім. Короля Данила була перекрита.  Ніяких  попередніх  повідомлень, ні  інформаційних стендів  на в"їздах  вулиці, чи іншої інформації  в ЗМІ  про дану обставину  повідомлено  не було. Влада  провести відповідну процедуру  оповіщення  водіїв  попросту  забула, або не знала, або не здогадалась, або …недолуга. А  тому водії дуже нервували ,коли  проїзжали  від вул. Гетьмана Мазепи  чи зі сторони  вул. Ленкавського  до середини  вул..Короля Данила , а  там їх зустрічали  даїшники  і повертали назад. Дехто  їз водіїв під  скрегіт  коліс  повертав  на  вул.Пилипа Орлика   з такою  шаленістю, що аж  каміння  з під коліс  летіло(там  ще немає асфальту).   Старі  водії обурювались, що зроду ще такого не було. Згадували  тогорічне  святкування  на проїзній дорозі в  м.Богородчанах  де під  колесами  автомобіля  загинули  люди.  Можна  би і проводити  таке  святкування  якби влада на кінець  добудувала  альтернативну, для об,їзду , вулицю від Гетьмана Мазепи  до Пилипа Орлика.
На  запитання  кореспондента  обласної  Асоціації  яким чином і чому  перекрито  вулицю ,інспектор  ДПС   відповів, що це зроблено за рішенням влади.  Більш конкретно нічого не зміг сказати.
Асоціація  константує  статті з  Закону України  ”Про дорожній рух” в яких моментах обмежується або забороняється  дорожній рух.  Ст.26  вказує, що обмеження або заборона  дорожнього руху здійснюється  при виконанні  ремонтних  робіт  на автомобільних дорогах, вулицях, залізничних переїздах, звичайно  якщо це загрожує життю чи здоров"ю людей.   А згідно ст.26-1  обмеження  або заборона  дорожнього  руху  проводиться  під час проїзду  окремих осіб  ,щодо яких здійснюється   державна охорона. Це  перші  особи держави, а  також  глави  іноземних  держав, парламентів, урядів, керівників  міжнародних, міжурядових  організацій. Обмеження  або  заборона  дорожнього  руху в  таких  випадках  здійснюється  на 20-30 хвилин, а не на пів дня.
Звичайно, що з  цього приводу Асоціація  зробить  відповідні  запити  до  міської  влади.


Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 899 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]