Субота, 18.05.2024, 18:27 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2009 » Червень » 16 » Чому наші дороги найгірші???
Чому наші дороги найгірші???
20:26
   На звіті перед громадськістю міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус порушив питання стану доріг. (До речі – а де були повідомлення, що такий звіт має відбутись?).
    «В місті є понад 200 км. доріг, які перебувають в жахливому стані і потребують капітального ремонту» - сказав мер. Звичайно, якщо за три з половиною роки свого правління нічого капітального не робити, то й результат буде жахливий. Добре, що хоч обласна Асоціація трохи збуджує громадськість, постійно порушуючи питання стану доріг. Ще міський голова говорив, що на 1 км дороги потрібно 1 млн. доларів. Цікаво – невже потрібно повністю викинути старий асфальт, закладену під нього по технології основу,  продати це все «на ліво» і за 1 млн. доларів прокласти       1 км. дороги? Здорово придумав міський керманич.
    Також Віктор Андрюсович наголосив, що наші дороги не в найгіршому стані. Звичайно в багатьох селах є  дороги зовсім нікудишні. Правда, в сусідній Польщі – яєчку котитись і не розбитись.
    А де нові технології виробництва бітуму, як обітцяв кандидат у мери Віктор Анушкевичус ?.
    Куди ідуть кошти від тих парковок, що знаходяться на проїжджій частині доріг і так заважають руху транспорту?
    За три роки господарювання від місць паркування можна було заробити щонайменше 15 млн. і направити на впорядкування доріг. А де завзятість і  наполегливість колишнього керівника, підприємця фірми «Рітас»?.
     Чому не використовуються нові «заховані» чи «приховані» надходження?
     Де інвестиційні проекти, запозичення?
     Та зрештою, – а де простенький план розвитку дорожнього господарства?  Прижився у нас вислів «Маємо, що маємо». Скажу інакше, як господарює влада – такі і дороги!!!


Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 909 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]