Субота, 18.05.2024, 23:13 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2010 » Серпень » 6 » Асоціацію хочуть зліквідувати.
Асоціацію хочуть зліквідувати.
10:33
  Нещодавно Голові  Асоціації Романові Харуку зателефонував   голова іншої асоціації  транспортної галузі  (прізвище не вказуємо з етичних міркувань) і поцікавився хто випускає газету «Вісник Автомобіліста». Отримавши підтвердження , що газета є виданням  саме Івано-Франківської асоціації перевізників багатолітній функціонер, ”захисник” автомобілістів висловив своє обурення чому наша організація має  у своїй назві слово "перевізників”. Справа в тому, що в останньому номері «Вісника Автомобіліста» була надрукована стаття, яка розкритикувала діяльність обласної адміністрації, зокрема, Михайла Вишиванюка.

«- Ви  , що маєте у своїй організації  залізнодорожників ,що так називаєтесь?  Та мені  телефонують і турбують, чого це ми владу критикуємо, та я добре живу з керівництвом, владою, мене кругом запрошують на різні наради, в мене аж 200 членів  в організації. Ви наражаєте мою спілку на конфлікт з владою…» - додав "багатолітній функціонер".

Роман Харук запитав співрозмовника чому той так догоджає владі : " -Може у нас уже дороги стали європейськими, чи сполучення між населеними пунктами і сільські дороги є ідеальними? Та в Німеччині, де найкращі дороги в світі  і то є громадські організації в транспортній сфері, які ще й фінансуються владою, щоб саме був контроль зі сторони громадськості "
 
Співрозмовник Романа Харука не мав чим  заперечити , але тільки пообіцяв звернутись до обласного управління юстиції , щоб там ліквідували нашу Асоціацію.
 
Що тій людині бракує? Прилип до корита і хоче тримати монополію на своїй посаді, забув, що уже двадцять років у нас є демократія. І тому ми добре знаємо, що він не є захисником інтересів перевізників, просто любить бути при посаді.



Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 685 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]