Неділя, 19.05.2024, 00:12 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2010 » Січень » 25 » Чи варто таксистові легалізуватись?
Чи варто таксистові легалізуватись?
11:45
    Кому ж , як не державним службовцям горою стояти за тих, хто своєю працею приносить блага для держави і  відповідно зарплати чиновникам.
    Приватний перевізник, самозайнятий таксист з Калуша Лебедик О.О. оформив усі дозвільні документи (свідоцтво про державну реєстрацію СПД, ліцензію на перевезення пасажирів на таксі) для того, щоб легально працювати, утримувати свою сім’ю, утримувати на державній службі інспектора ДПС Калуського ВДАІ Бойчука І.В., а той – зараза, оштрафував водія на 850 грн.

    Коротко про ситуацію: - рухаючись по вул. Долинській в м. Калуші з дотриманням правил дорожнього руху, приблизно біля 11:55 год. водій Лебедик О.О. був зупинений інспектором ДПС Калуського ВДАІ Бойчуком І.В.  На запитання водія про причину зупинки  інспектор відповів, що той не повинен знати причину зупинки  (проявився божкізм районного чиновника). Це перше порушення законодавства України інспектором ДАІ.

    На вимогу даішника водій Лебедик О.О. пред’явив усі документи, як самозайнятого перевізника. Однак працівника ДАІ дуже турбувала впевненість водія і його нерабське поводження. І тут людину у формі осінило: - а де дорожній лист?

-    А для самозайнятого перевізника не потрібно дорожнього листа, на то я і є самозайнятий, а не найманий працівник – відповів водій.
          Така обізнаність водія ще більше розлютила інспектора ДАІ і він вирішив скласти протокол про адміністративне правопорушення, який написав як «курка лапкою». Це друге порушення законодавства України (треба писати друкованими літерами), а ще незнання Закону України «Про автомобільний транспорт».

    В момент такої «бесіди» водій зателефонував на телефон довіри УМВС, на що працівник ДАІ навіть не захотів взяти слухавку. Це взагалі неповага до вищого керівництва УМВС, кричущий факт. А грубість поводження? (Це ще чергове порушення з боку представника органів МВС). А вимога відкрити багажник без свідків і явних на те підстав. Що це -незнання законів, чи спонукання до хабара ?.

    То ж чи варто легалізуватись таксистові , а чи може легше їздити під дахом районних божків від ДАІ ?
За короткий час до обласної Асоціації дуже багато поступає різного роду повідомлень про зловживання зі сторони працівників ДАІ. Самим ближчим часом ми сформуємо основні запитання до керівництва обласного ДАІ і запросимо їх в етер на радіо чи телебачення.

Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 777 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]