Субота, 18.05.2024, 21:04 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2009 » Жовтень » 13 » Як працюється таксистам у районах?
Як працюється таксистам у районах?
17:28
Івано-Франківська Обласна Асоціація приватних таксистів неодноразово організовувала зустрічі з таксистами районів Івано-Франківської області, для того, щоб поділитися  набутим досвідом у транспортній сфері. А також Асоціація всяко старається посприяти нормальному функціонуванні таксистів, оскільки саме в районах нашої області у роботі таксомоторних служб є багато неврегульованих питань, які позначаються як на діяльності таксистів, так і на комфорті пасажирів.

Восьмого жовтня цього року ми знову навідалися до районних центрів, а саме Галича і Рогатина, крім того не обминули й місто Бурштин. І в тих, і в інших проблем вистачає, а найбільш наболілим питанням для таксистів є відсутність в місті офіційних стоянок.

У Галичі ми зустрічались з представниками служб таксі «Лідер», «Престиж», «Люкс». Водії дуже обурюються, що, крім постійного каменю спотикання – поганих доріг, дається в знаки ще й відсутність стоянок. Таксисти налаштовані досить рішуче і в будь який час готові відстоювати свої права у вищих компетентних структурах. Цією ж проблемою схвильовані й таксисти міста Бурштин, а саме служб «Шанс», «VIP таксі», «Браво». Від них ми почули аналогічні скарги. Кажуть, що вже кілька років намагаються «вибити» стоянки в центрі міста, проте працівники міської ради звідти їх відганяють, в прямому розумінні цього слова. І ні в центрі, ні де інде облаштованих стоянок немає й досі. Мало того, таксисти Бурштина жалілися, що міська рада зовсім нічого не робить,  для того, щоб хоч якось посприяти їхній роботі.

Дещо м'якші стосунки з міською радою в таксистів Рогатина. Адже там стоянку для них, все-таки, виділили, щоправда, це скоріш всього лише формально. Бо, як розповіли нам тамтешні водії таксі, для двох служб («Люкс» і «Вояж»), в які входять по 22 машини, міські чиновники виділили аж одну стоянку на чотири місця, під стінами податкової служби. Проте й цього можновладцям  для таксистів виявилося забагато, тому вони значно обмежили права таксистів, навіть на ту ж саму маленьку стоянку, оскільки там постійно припарковують свої автівки податківці.  
 
Крім цієї проблеми №1, неабияких незручностей таксистам завдають перевірки ДАІ  разом з автоуправлінням, які останнім часом, за словами водіїв, щось дуже зачастили до їхнього міста і позволяють собі навідуватися й по три рази на тиждень.

Шановні таксисти, поважайте себе і свій вид діяльності, відстоюйте свої права і знайте, навіть якщо від вас відвернулась міська рада, Обласна Асоціація приватних таксистів не залишається байдужою до Ваших професійних проблем і завжди готова запропонувати Вам свою допомогу та підтримку. На цьому наше «турне» по області не закінчується. Попереду в нас нові поїздки  і, мабуть, старі проблеми, про які ми опублікуємо на сторінках «Вісника Автомобіліста». А також прикладемо всі зусилля для того, щоб усунути усі камені спотикання для таксистів не тільки Івано-Франківська, а й області.


Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 1008 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]