Субота, 04.05.2024, 06:00 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2010 » Травень » 6 » Народні депутати не дуже поспішають...
Народні депутати не дуже поспішають...
14:56
     Ще 17 березня Асоціація направила звернення до народних депутатів України Р.Ткача, З.Шкутяка, Д.Шлемка, В.Мойсика з приводу того, що в системі МВС діють нормативно-правові  акти, які постійно ігноруються органами ДАІ при складанні протоколів на водіїв.

     Асоціація звернулась до народних обранців та запропонувала:

     1. Провести амністію усіх несплачених штрафів за постановами органів ДАІ, відповідно до тих протоколів, які не відповідають нормам Наказу МВС №77.
     2.  Внести відповідні зміни, доповнення до КУпАП в частині зобов’язання посадових осіб органів ДАІ здійснювати записи в протоколах про адміністративні правопорушення, як це записано в Наказі МВС №77.
     3.  Внести зміни, доповнення до КУпАП про відповідальність посадових осіб органів ДАІ за незаконно накладені штрафні санкції на водіїв за порушення ПДР, а також за неправильно складені протоколи, постанови, інші документи, що стосуються Правил дорожнього руху.
     4.  Внести зміни, доповнення до КУпАП - взірці протоколів, де передбачити в ньому 1/4 місця для внесення пояснення водія, щодо ймовірного порушення ПДР.

       Пройшло більше місяця і тільки Роман Ткач повідомив, що наше звернення надіслано для розгляду, вжиття заходів та відповідного реагування Міністерству внутрішніх справ України.

       Що ж ,будемо очікувати відповідної реакції МВС і тих депутатів Верховної Ради ,які поки що ,ще не надали нам відповідь. Хоча вищеперечислені 4 пропозиції  мали б стати для нардепів, як  законодавча ініціатива для допомоги водіям у правовідносинах з органами ДАІ. Певно,що народні обранці не дуже добре читали звернення  Асоціації.

Категория: Звернення Асоціації | Переглядів: 758 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]