Субота, 18.05.2024, 20:15 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2010 » Вересень » 6 » НеСильний Тігіпко і Бродський-утікач...
НеСильний Тігіпко і Бродський-утікач...
22:52
Лідер «Сильної України», віце-Прем’єр-Міністр з економічних питань Тігіпко Сергій Леонідович зовсім слабо виглядав на зустрічі з делегатами з’їзду таксистів України 3 вересня 2010 року.
Виступ пана Тігіпко був абсолютно не професійним, виглядало так, що він не володів ситуацією і взагалі не розумів для чого прибув на з’їзд. Замість того, щоб вислухати запитання та пропозиції представників з регіонів, пан Тігіпко весь час говорив загальними фразами ще й був якимось знервованим.
Найбільше ж вивели з себе пана Тігіпка прості питання задане земляками Президента України, Луганчанами та Донетчанами: «Де вже покращення сьогодні для малого бізнесу?» , «Чому при уряді Тимошенко ви так бились за соцстандарти, а зараз заганяєте нас в тінь?».
На все це пан Тігіпко сказав «Надо платить, иначе мы не сможем выжить». А найбільше розсмішила делегатів його фраза: «Сейчас наибольше отчислений в пенсионный фонд идет от зарплат государственных служителей , а нам  надо как то пенсионеров содержать». Із залу, від тих же східняків пролунала пропозиція: «Тоді скоротіть своїх держслужбовців».
Віце-Прем’єр-Міністр не мав чим крити, тому, зіславшись на зайнятість покинув засідання з’їзду.

Бродський втікав під крики «Ганьба»

Друге слово, після втечі пана Тігіпка, на з’їзді мав слово голова Держкомпідприємнцитва Михайло Бродський. Виступаючи він розказував про свою біографію, партію «Яблуко», банк «Денді». Про те, що він завжди в опозиції до влади, і завжди на стороні народу. «Вы только подумайте, 50% бизнеса крупного капитала находиться в тени, а, ежегодно, деньги от структуры МРЕО в сумме 4 млрд. гривен исчезают не известно куда». Держслужбовець Президента Януковича сам говорить, що він опозиціонер і до того ж констатує факти, що при цій владі пропадають великі суми коштів.
«По этому нам надо поднимать налоги в том числе в Пенсионный фонд. Всем предпринимателям нужно платить больше иначе мы не сможем платить пенсионерам» - ось так голова Держкомпідприємництва захищає підприємців – платіть більше, хоча не факт, що ваші гроші не пропадуть.
Один делегат з’їзду з Донецька задав запитання, дуже просте: «В мене на утриманні дитина інвалід, безробітня дружина і двоє батьків пенсіонерів, то чому я маю ще й щось державі платити, щоб там розкрадали, так як Ви оце перед нами виступали»? Відповідь була  в стилі Жеглова з відомого кінофільму: «Вы все должны понимать что все должны платить по счетам и будете платить». Для повної картини міг би вже додати «Я так сказал!». Хоч в його інтонації це і так добре чулось.
Але героєм Бродський таки став – зал не витримав такого єхидства і цинізму чиновника, а той ніби відчув, що запахло смаженим, і під крики «Ганьба» подався геть. Вже в коридорі він сказав журналістам: « Я покажу этим таксистам, я здесь, при власти а они там». За цими словами мало не з кулаками на нього накинулись жінки – делегати і Бродський втік у невідомому напрямі.
Регіонала – депутата, голову профспілок України, Василя Хару вже всерйоз не сприймали. І так було зрозуміло, що з бідного три шкури здерти хочуть. Тому делегатами було прийнято рішення: «Створити Координаційну Раду таксистів України для переговорів з владою і надати їй повноваження страйкового комітету».
Вже після закриття з’їзду лунали думки, що чекаємо переговорів у середу (08.09.2010р) і після цього готуємось до Всеукраїнського страйку. При цьому звернемось до малого та середнього бізнесу для підтримки.


Відео з виступом п. Бродського...



Бродський тікає під крики "Ганьба!"



Виступ одного з розробнків законопроекту.




На жаль досі тексту резолюції З'їзду немає. В найближчих статтях ми розглянемо  особливості можливих нововведень та їх наслідки для перевізників.

Категория: Новини в Україні | Переглядів: 708 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]