Субота, 18.05.2024, 21:04 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2010 » Січень » 21 » ОПЕРАЦІЯ «П’ЯНИЙ ВОДІЙ – ЗЛОЧИНЕЦЬ.»
ОПЕРАЦІЯ «П’ЯНИЙ ВОДІЙ – ЗЛОЧИНЕЦЬ.»
12:01
   Саме під такою назвою з 5 по 10 січня 2010 року проводилась загальнодержавна оперативно-профілактична операція, до якої залучили, буквально, всіх працівників ДАІ області. Лише за три дні було виявлено 126 фактів керування транспортом у нетверезому стані. Це, звичайно, дуже прикре явище. Цікаво, чи позбавить суд таких пияків права керування транспортним засобом , відповідно до КУпАП ?

    А ще цікавіше, яким чином працівники ДАІ вистежували п’яних. Чи бува не так, як це відбувалося 13 січня 2010 року в селищі Отинія Коломийського р-ну. Зауважте, дата 13 січня – термін, коли вже давно закінчилось відпрацювання «п’яний водій - злочинець» ( по інформації управління ДАІ в Івано-Франківській області).

      Близько 12-00 год. 13 січня 2010р. проїжджаю с-ще Отинію ( зустрічні автомобілі «моргають»- попереду пост ДАІ.) Переді мною вантажний автомобіль, так що інспектор ДПС мого автомобіля не може бачити. Під’їжджаю ближче до нього, коли раптом даішник  показує мені зупинитися (на перехресті, що вже суперечить ПДР, п.15,9 п.п 2). Я навіть не зразу зрозумів, яка ж нагальна потреба була зупинити моє авто,  в такому небезпечному, для безпеки руху, місці. Виконую вимогу посадової особи. Підходить. Буркає, щось собі під ніс. Я ж принципово, прошу  ще раз відрекомендуватися за Правилами і відповідними Інструкціями  департаменту ДАІ. Прошу пояснити причину зупинки.

    - У нас відпрацювання «п’яний  за кермом».
    - Цікаво, як Ви можете визначити і чому зупинили саме моє авто?
    - Характер руху Вашого авто… Завченими наперед фразами випалив інспектор ДАІ Савенко Микола Іванович, нагрудний знак № 0182.
Мої пасажири ще довго сміялися, автомобіль їхав прямо, не робив ніяких маневрів,а інспектор в цьому побачив, що характер мого руху може свідчити, що водій був нібито п’яний. Навіть не вибачився,повернув мої документи. Щасливої дороги не побажав. По його прикладу можна усіх водіїв України зупинити і створити один великий всеукраїнський міліцейський корок.
  
     З цього приводу буде черговий запит на ім’я керівника обласної ДАІ. Може на цей раз отримаємо більш детальну , а не формальну відповідь.

Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 751 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]