Неділя, 19.05.2024, 00:12 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2009 » Жовтень » 22 » Привітання першого заступника міністра таксистів зі святом
Привітання першого заступника міністра таксистів зі святом
19:14
   Перший заступник Міністра транспорту та зв’язку України Василь Шевченко привітав усіх, хто причетний до становлення автомобільної галузі України та нині докладає зусилля для її розвитку  з професійним святом – Днем автомобіліста та дорожника. Урочистості з цього приводу відбулися напередодні в Київському Академічному театрі оперети.

Участь у святкуванні взяли Перший віце-прем’єр міністр України Олександр Турчинов, заступник Міністра – голова Державної адміністрації автомобільного транспорту Петро Кравчук, голова профспілки працівників автомобільного транспорту та шляхового господарства Анатолій Король, Міністр автомобільного транспорту УССР 1984 – 1995 років Павло Волков, Міністр транспорту України  1995 – 1999 років Орест Климпуш, Міністр транспорту України  1999 – 2001 років Леонід Костюченко, а також представники підприємств, громадських організацій, навчальних закладів та трудових колективів автомобілістів з усіх регіонів України.

«У цей святковий день хочу згадати тих людей, які у перші роки незалежності України взяли на себе відповідальність сформувати сферу автомобільних перевезень та налагодити взаємовідносини між перевізниками та урядом, - сказав перший заступник Міністра. - Дякую вам за роботу та зусилля, які ви доклали багато років тому і докладаєте нині».

За словами Василя Шевченка, важливо, щоб не лише у свята, а щодня кожен з працівників галузі відчував підтримку та вдячність за свою роботу. «У цій залі зібралися багато представників трудових колективів, ще більше в цей час працює на місцях. Я вітаю вас, дорогі друзі, та прошу донести до кожного з ваших колег мої привітання, - сказав перший заступник Міністра.  – Ми віримо у вас та підтримуємо кожного з фахівців галузі».

Василь Шевченко зазначив, що рік, який минає, був нелегким для всієї країни. «Водночас він став поштовхом до якісного розвитку автомобільного транспорту. Ми витримали тяжкий період і сьогодні бачимо, що завдяки зусиллям кожного з вас робота поступово відновлюється, повертаються вантажопотоки», - сказав він.
«Розумію, що у сфері автомобільних перевезень є ще багато над чим працювати. Тому закликаю усіх перевізників та представників профспілок до активного діалогу. Обіцяю докласти всіх зусиль, щоб ми разом вирішували проблемні питання галузі», - підкреслив  Василь Шевченко.
На завершення виступу Василь Шевченко подякував усім автомобілістам за їх роботу та побажав успіху, здоров’я та добробуту. «Нехай кожен наступний день буде для вас кращим, ніж попередні», - підкреслив він.

Найкращим фахівцям галузі перший віце-прем’єр-міністр України Олександр Турчинов та перший заступник Міністра транспорту та зв’язку України Василь Шевченко  вручили нагороди та подяки.  Ще понад тисяча автомобілістів отримають з нагоди свята винагороди на місцях.

Категория: Новини в Україні | Переглядів: 979 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]