Неділя, 19.05.2024, 01:12 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2009 » Вересень » 25 » Таксисти м.Львова розпочинають акції протесту,за ними вся Україна.
Таксисти м.Львова розпочинають акції протесту,за ними вся Україна.
14:02
  Як ми вже повідомляли,в Україні розпочинається акція протестів таксистів. Галузь (таксі) ,якою в державі ніхто  професійно не займається, є витребуваною суспільством. Громадяни не відмовляються їздити в індивідуальному порядку. Це попит .Тому зразу виникає пропозиція – само зайнятий перевізник,таксист. Це велика армія інформаційного характеру. Тому саме перед виборами  таксистів починають перевіряти,а точніше «приручати». Але час іде вперед.Створюються громадські об'єднання,які професійно можуть розібратись в ситуації і  не дозволяють маніпулювати таксистами.  
   Саме на цьому грунті і створюються конфлікти.


24 вересня 2009 р.
м. Львів


Резолюція з’їзду таксистів м. Львова


   З’їзд таксомоторних перевізників м. Львова  зазначає наступне:

   Останнім часом відновились  перевірки контролюючими  та правоохоронними  органами в містах України,та зокрема в  місті Львові. Від керівників транспортних підприємств вимагається,щоб водії-таксисти,вже і  негайно стали приватними підприємцями або  вступили в трудові відносини. Робота пророблена  у місті  Львові по покращенню надання послуг таксі пасажирам-нікого не цікавить. Отримана вказівка «зверху» з Києва,негайно та в найкоротші терміни привести до норм чинного законодавства по сплаті всіх відрахувань до бюджету з заробітних плат.

 Існуюча система оподаткування приватних підприємців передбачає збільшення з травня місяця відрахувань до пенсійного фонду за кожного не працюючого члена сім’ї. Що по середніх підрахунках ,на сьогодні,становить від 340 грн.(враховуючи ставку єдиного податку в розмірі 200 грн.) до 1000 грн. До сих пір не відомо,скільки потрібно проходити тех. оглядів щорічно?що тягне за собою додаткові витрати з наших кишень. Ми згодні сплачувати усі податки,збори та кредити. Ми не хочемо залишитись без роботи в умовах кризи.

   З’їзд таксистів у м. Львові постановив:

   звернутись з відкритим листом до Президента України,Прем’єр міністра України,голови Верховної ради України та депутатів усіх рівнів,звернути увагу на наші проблеми та допомогти їх вирішити шляхом діалогу та порозуміння,враховуючи всі обставини та глибину проблеми.

   Звернутись з  листом до губернатора Львівської області, керівництва  МВС  України у   Львівській області,ДПА України у Львівській області, ,мера міста Львова,терміново  створити робочу групу з представників громадських організацій,профспілок,органів місцевого самоврядування ,депутатів  для  вирішення наших нагальних проблем.

   Провести попереджувальну акцію таксистів у місті Львові для об’єктивного висвітлення нашої проблеми.

Пропонуємо:

Кабінету міністрів України,провести зустріч-нараду  з профільними громадськими організаціями,профспілками та об’єднаннями,з метою прискорення та реформування галузі таксомоторних перевезень  ,зокрема:внести зміни до ліцензування таксомоторних перевезень,та змін що до оподаткування фізичних осіб,водіїв таксі; розробки програми антикризових заходів,що стосується нашої галузі.
   
               

Категория: Новини в Україні | Переглядів: 820 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]