Субота, 18.05.2024, 20:15 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2009 » Вересень » 23 » В Україні назріває страйк таксистів.
В Україні назріває страйк таксистів.
17:04
   Тільки 15 серпня цього року за участю представників 16 областей було утворено Всеукраїнське громадське об’єднання «Українське таксі», як на її голову Леоніда Бойка почався тиск.
За повідомленнями п. Леоніда, в місті Львові, де він мешкає і має бізнес по ліцензуванню таксі, йому погрожують перевірками і відкриттям кримінальних справ.

«Мені не відомі замовники цих провокаційних дій, але я впевнений, що така проблема може торкнутися кожного з нас. Будучи вибраним вами головою ради ВГО «Українське таксі» я не можу дозволити собі за хабар «домовлятися» з правоохоронними органами» - повідомив усіх учасників громадського об’єднання п. Леонід Бойко.

   До ВГО «Українське таксі» увійшли передові громадські лідери областей. Це небайдужі, ерудовані спеціалісти в галузі перевезень, і не тільки в таксі. Ряд представників мають свої друковані засоби, інтернет-сайти, програмні фірми, туристичні та інші.

   Всі відмічають, що такої плутанини в законодавстві, яка є в автомобільній галузі, напевно ніде немає.  Вважте самі : приватний перевізник повинен орієнтуватися в «Правилах дорожнього руху » - це як «Отче наш…». Далі – закон «Про автомобільний транспорт», закон «Про дорожній рух», закон «Про автомобільні дороги»; про ліцензування на автомобільному транспорті; різні державні стандарти та інструкції щодо реєстрації та проведення ТО транспортних засобів; нормативні акти МВС України (розпорядження №466, наказ МВС  № 111- які регламентують організацію роботи підрозділів МВС); закон про адміністративні правопорушення, - що «дідько» в них розбереться.
Всі ці закони України мають значні недоліки, розбіжності і протиріччя. Тому це можна запросто використати проти підприємців. Навіть не звертаючи уваги, що прем’єр міністр заборонила перевірку СПД.

   У четвер, 24 вересня Львівські таксисти проведуть збори під лозунгом: «Ні міліцейському свавіллю!», а 25 вересня, у п’ятницю, великою кількістю автомобілів буде проведена попереджувальна акція по захисту прав на виживання.
З листами в підтримку Львівських таксистів звертаються голови осередків з усіх регіонів України.
Івано-Франківська обласна асоціація приватних таксистів солідаризується з підприємцями по цеху і вже звернулась до вищого державного керівництва України


Категория: Новини в Україні | Переглядів: 694 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]