Субота, 18.05.2024, 20:44 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2010 » Листопад » 4 » Звернення Голови ВГО "Укртаксі" Леоніда Бойка
Звернення Голови ВГО "Укртаксі" Леоніда Бойка
15:31
Вих. № 105

від 01.11.2010р.
     Всім учасникам ринку таксі


Шановні колеги!

     Напевно, вам відомо, що за ініціативою Міністерства транспорту та зв’язку України та ряду громадських організацій розпочинається   реформування сфери таксомоторних перевезень.
 

     Відсутність достовірної інформації про напрямки такого реформування, ключові завдання, які ставляться керівництвом країни перед  відповідальними за реформу чиновниками, суб'єктами ринку та їх громадськими об'єднаннями  у багатьох  із вас може викликати стурбованість та невпевненість у завтрашньому дні. . Більш того, завдяки поширенню у засобах масової інформації та серед учасників такомоторної сфери чуток та, нерідко, перекрученої інформації, нормальне функціонування ринку подекуди взагалі стає проблематичним.

    У зв'язку із цим хочемо наголосити: ВГО «Українське таксі» підтримує реформування сфери таксомоторних перевезень, але вимагає щоб у цьому активну участь приймали самі перевізники.  Наша громадська організація, будучи членом Транспортного комітету при Міністерстві транспорту та зв'язку та представники якої входять до складу Громадської колегії при Міністерстві транспорту та зв'язку, Громадської ради з питань саморегулювання при Держкомпідприємництві України, а також до інших комісій та робочих груп органів державної влади, постійно та активно приймає участь у розробці та доповненні  нормативної бази діяльності таксомоторної сфери. Ми запевняємо вас, що вимоги щодо кольору автомобілів таксі, обов’язковості встановлення фіскальних таксометрів, інші невиправдано жорсткі та необґрунтовані обмеження не буде запроваджено . Також ми пропонуємо послідовно  скасувати ліцензування, яке себе не виправдало.

     В основі  ідеї створення ВГО «Українське таксі» була покладена вимога   передачі частини функцій по регулюванню та контролю ринку таксі громадським організаціям, і на сьогоднішній день ми отримали   підтримку від влади у такому прагненні.

     Ринок таксі перший із всіх видів господарської діяльності може отримати окремий закон по саморегуляції нашого виду діяльності. Пілотний проект даного закону надасть можливість втілити принцип саморегулювання у будь-які інші сфери господарської діяльності.

     Звертаємося до Вас з пропозицією прийняти активну участь в обговоренні та у втіленні в життя нових правил у сфері таксі.

    Наша громадська організація має фахових юристів, ми активно співпрацюємо з владою, наші досягнення відмічені грамотами та подяками Міністерства транспорту та зв’язку України, що підтверджує нашу активність та професіоналізм.
Пропонуємо всім зацікавленим у збалансованому реформуванні таксомоторної сфери, у т.ч. самозайнятим перевізникам, власникам бізнесу,  працівникам сфери перевезень легковим автотранспортом та інформаційно-диспетчерських послуг  через вступ у ВГО «Українське таксі» та активну участь у обговоренні долучитись до процесу формування оновленого правового поля нашої діяльності. Оскільки ми приймаємо рішення колегіально, запевняємо, що Ваш голос буде почутий.

«Разом ми сила !
Звертайся та приєднуйся!»

 З повагою,
Голова Ради ВГО
«Українське таксі»                                                    Л.Л. Бойко
                                                                                050 17 37 384
Категория: Новини в Україні | Переглядів: 877 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]