Понеділок, 29.04.2024, 03:09 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2008 » Грудень » 17 » Чи відреагує обласна прокуратура на наше звернення?
Чи відреагує обласна прокуратура на наше звернення?
11:20
Як і було заплановано на нещодавній прес-конференції Голова Івано-Франківської обласної Асоціації приватних таксистів Роман Харук звернувся до Прокурора обласної прокуратури М. Гошовського з приводу неналежного утримання доріг, що призводить до збільшення аварійності та порушень Правил дорожнього руху. Ось повний текст...

У К Р А Ї Н А
ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ
"Івано-Франківська обласна асоціація приватних таксистів”


76008 м. Івано-Франківськ , вул. Юліана Целевича, 34, а/с 51,  тел/факс 500-700
Свідоцтво Серія А00 №838937 ідент. код 34844710

№12
від 16 грудня 2008 р.


Прокурору
Івано-Франківської області
М.І. Гошовському
76018, м. Івано-Франківськ
вул. Грюнвальдська,11

 

Скарга

Про неналежне утримання доріг, які перебувають у комунальній власності.

 Івано-Франківська обласна Асоціація  приватних таксистів звертається до Вас на підставі п. 2 ст.4 Закону України «Про прокуратуру».

  Згідно п.1 ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування» до відання виконавчих органів сільських, селищних, міських рад належать управління об’єктами житлово-комунального господарства, побутового , торговельного обслуговування, транспорту і зв’язку, що перебувають у комунальній власності відповідних територіальних громад, забезпечення їх належного утримання та ефективної експлуатації, необхідного рівня та якості послуг населенню. Також у відповідності до ст.6 Закону України «Про дорожній рух» до компетенції міської та районної Ради народних депутатів і міської та районної виконавчої влади відноситься організація будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів.

   Ми вважаємо, що окремі дороги, які перебувають у комунальній власності знаходяться в неналежному стані. Виходячи з цього, порушуються соціально-економічні права населення стосовно отримання необхідного рівня та якості послуг, в даному випадку йдеться про неналежний стан доріг.

   Значна частина доріг  області, в містах, селищах знаходиться просто в жахливому стані і є аварійно-небезпечні для учасників дорожнього руху. Складається враження, що цільові кошти, які мають використовуватись виключно на ремонт доріг використовуються бездарно, не за цільовим призначенням, а можливо - що розкрадаються.

   Прошу Вас невідкладно втрутитись у дану ситуацію і застосувати Ваші повноваження передбачені зокрема п.1. та п.4 Закону України «Про прокуратуру» та провести перевірку цільового використання коштів, які виділяються для ремонту доріг в цьому році.

 
   Відповідь  прошу надіслати на адресу:  76008, а/с 51 м. Івано-Франківськ вул. Ю. Целевича,34

   З повагою
   Голова Івано-Франківської
   обласної Асоціації приватних таксистів                                                  Р. Харук
Категория: Звернення Асоціації | Переглядів: 1000 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]