Неділя, 05.05.2024, 11:22 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2008 » Грудень » 23 » Всеукраїнська акція протесту «Дістали» в м. Івано-Франківську
Всеукраїнська акція протесту «Дістали» в м. Івано-Франківську
17:09
Всеукраїнська акція протесту «Дістали» в м. Івано-Франківську

22 грудня в рамках всеукраїнської акції протесту «Дістали» в м. Івано-Франківську відбулась акція громадської непокори під назвою «Задовбали».

В акції взяли участь, як приватні особи – власники транспортних засобів, так і перевізники.

Дійсно настрій у водіїв не святковий дороги вкрай занедбані. На вулиці постійно дощить, будівельники навозять болото на проїжджу частину доріг. Це вимушує постійно мити автомобілі  - вартість мийки в середньому  35 гривень. А в місяць є необхідність мити автівку біля 10  разів.

Крім того більшість доріг дійсно задовбали своїми вибоїнами і непередбачуваними дорожніми «сюрпризами». Це приводить до зносу автозапчастин, які через інфляцію значно подорожчали. Крім цього зростають ціни на пальне. Хоча літом 1 барель нафти коштував приблизно 120-140 доларів, а сьогодні коштує близько 40 дол. за барель. це в 3-3,5 раза менше. відповідно у стільки ж разів має бути здешевлено вартість бензину.

Здорожчали кредити взяті під купівлю автомобілів. Якщо  літом приміром водій платив за авто (по кредиту 1000 грн. по курсу 5 грн / за 1 долар, то сьогодні приходиться платити 1400 – 1500 гривень).

До мітингуючих з влади ніхто не прибув, відбувалась сесія облради. Та й, що депутати можуть зарадити. хіба вони розуміють простих водіїв. Але ж дорогами їздимо однаково.

 

Правда працівники міліції уважно слідкували за порядком. Під кінець акції працівники ДПС спровокували мітингуючих-знімкували номери автомобілів, які знаходилися на тротуарі. Свої дії працівники ДПС  мотивували тим, що вбачають в цьому порушення ПДР, на зауваження, що акція має офіційних характер не реагували. Однак, як повідомило керівництво ДАІ міста – ніяких санкцій до учасників акції протесту застосовано не буде.


Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 1259 | Додав: taksi | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]