Четвер, 02.05.2024, 23:06 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2009 » Січень » 20 » Суїцид через високі штрафи.
Суїцид через високі штрафи.
09:31
   Через нові штрафи за порушення правил дорожнього руху,які збільшено в десятки разів,появляються водії,котрі стверджують інспектору ДПС про заподіяння собі смерті,якщо той складатиме на нього протокол.Анонімно інспектори підтвердили журналістам,що дійсно мало місце таких погроз самогубства зі сторони водіїв на яких вони накладали штрафні санкції.Деякі інспектори,дивлячись на розпач водія і почувши такі вислови  від них ,відмовлялися складати протокол і наказувати водія. Особливо даїшники стали уважнішими до таких  проявів ,коли мало місце самогубства водія у Вінницькій області. На жаль органи МВС не ведуть по таких випадках спеціальної статистики.В Інтернеті на офіційних сайтах держустанов є повідомлення,що це вже непоодинокі випадки.
     Дуже страшним гріхом є позбавлення себе життя ,яке дароване людині Богом.Що могло статися такого щоб позбавляти себе жити,бачити своїх рідних,дітей,батьків.Думається,що такі водії ніколи не були грубими порушниками ПДР,можливо ніколи не сплачували штрафів,а тут така пристальна увага до них на дорогах.Створене невелике порушення(може й не було порушення) і  штраф у 400 гривень.І це така сума для простого робітника та ще й у кризовий час. Звичайно, що у водія міг появитись шок.Людина не змогла справитись з негативними емоціями.Сім"я немае за що їсти купити,а тут штраф у пів зарплати.Тому й повісився водій з Вінницької області.Але як із цим має жити родина,діти.Хто буде їх годувати.Суїцид ніколи не вирішить проблеми.Треба жити і боротись.
     В будь якому випадку дії працівника ДПС можна оскаржити в суд і вже там добиватись правди.Але велика наша біда-українців,що ми не хочемо і не вміємо ,і не бажаемо себе захищати.Легше напитися,піти бомжувати,втопитись,повіситись,аніж боротися за своє життя, свої права.
      Думається,що нам водіям необхідно  купити нові правила дорожнього руху і обновити у своїй пам»яті їх.Багато самих інспекторів ДПС не повністю знають "Правила…",допускаються багато помилок,перевищують свої повноваження.Тому при найменшому підозрінні неправомірних дій зі сторони працівників ДПС, при складанні протоколу можна не погоджуватись з ним,зробивши відповідний запис на зворотній  стороні.
В подальшому рішення інспектора можна оскаржити в суді. І чим більше буде таких дій зі сторони водіїв(судових позовів,скарг,звернень) може тоді державні мужі задумаються над проблемами ,які  існують в державі у дорожньому господарстві.
 
Категория: Новини в Україні | Переглядів: 992 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]