Субота, 18.05.2024, 16:45 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2009 » Березень » 5 » Співпраця з органими ДАІ міста Калуша.
Співпраця з органими ДАІ міста Калуша.
22:21
     4 березня в м.Калуші відбулась зустріч за ініціативи Асоціації приватних таксистів. На ній були присутні   помічник Міністра МВС Василь Костів,    а   також   начальник Калуського ДАІ,   його заступник,   представник від   обласного  ДАІ,  голова обласної    профспілки    атестованих працівників міліції,   співголова   міліції і звичайно представник приватних таксистів м. Калуша.
    На   порядок   денний   винесено   питання   взаємовідносин   між   місцевими  працівниками   приватних   таксистів та представниками Державтоінспекції, адже на той час між ними виникли значні непорозуміння.
    Голова    обласної   Асоціації   приватних таксистів Роман Харук    та   Івано-Франківської  міської   асоціації    Роман Жук   звернули увагу   працівників   ДАІ на неправомірні дії, упереджене ставлення даішників до таксистів.   Вони навели ряд прикладів.  У    свою   чергу   працівники ДАІ   зазначили значні    порушення ПДР таксистами міста. дискусія набула гострого характеру,  яку  вдалось   угамувати помічникові міністра.
    Після тривалих дебатів було прийнято рішення, що обласна Асоціація приватних таксистів розробить спільно  з   управлінням ДАІ   області угоди про співпрацю та план заходів на 2009 рік.
    Думається, що після такої зустрічі взаємовідносини в м. Калуші між таксистами і працівниками органів ДАІ набудуть цивілізованих правил. При чому начальник ДАІ Петро Лесів   відразу   вирішив   розібратися   в одній неправомірній ситуації, яка відбулася з одним з приватних таксистів.
    У свою чергу, Асоціація приватних таксистів засвідчує про готовність до діалогу з органами ДАІ.

   


Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 2512 | Додав: taksi | Рейтинг: 4.0/2 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]