Субота, 18.05.2024, 19:01 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2009 » Березень » 12 » Громадськість міста нагородила свого мера поганою дорогою
Громадськість міста нагородила свого мера поганою дорогою
22:02
   Міський   голова, коли   балотувався   на посаду мера   обіцяв    змінити     дороги на краще. Такою була його агітаційна листівка. В ній  Віктор Анушкевичус   назвав   причини поганих доріг, а   також   провів  розрахунки витрат   пального,   через   гальмування   та рушання  з місця біля   кожної   ями. Вийшла чималенька   сума – тридцять   мільйонів триста   двадцять   тисяч   гривень  з   усіх власників ТЗ, жителів міста. Крім того 10 млн. гривень мер(тоді –кандидат в мери) нарахував на заміну запасних частин через поганий стан доріг.
     В обіцянки Віктора Анушкевичуса повірили всі, саме тому багато людей, а серед них і водіїв вибрали його міським керманичем.

    Враховуючи, що на сьогодні  вартість   пального   подорожчала у 2 рази,  також збільшилась вартість запасних частин,  то сума збільшиться до  80 млн. гривень в рік.
    Міський голова мав три роки для того, щоб покращити  стан   доріг, а   вийшло навпаки – ям на дорогах побільшало,   відповідно і збільшились   витрати   водіїв.
Залишилось рік до  завершення каденції   В. Анушкевичуса і прикриваючись новою схемою   організації  дорожнього  руху, кризою, відсутністю  коштів, він тихенько відійде  від  обов’язків  мера.  А  потім   буде   критикувати   свого наступника, що підготував  добру  справу,  але  ж  не  винен, що  новий мер не довів її до пуття.
Також, саме з таких причин, громадськість міста на вулиці Дудаєва провела акцію і у формі флеш-мобу надали проїздній частині цієї вулиці назву «Проспект В. Анушкевичуса»,    не порушуючи   традиції   перерізання червоної   стрічки.
Голова Асоціації  приватних таксистів  Роман Харук  наголошує,    що вони неодноразово зверталися до влади, вказуючи перелік вулиць, аби зосередити можновладців на тому, що треба як будувати дороги, так і робити їх капітальний ремонт. Окрім того, не в останню чергу, вони зосереджують увагу на дорожній інфраструктурі (пішохідні переходи, розмітки). Це на противагу маргінальним планам, типу змін дорожнього руху. «Вулиця Дудаєва – це аналог багатьох вулиць в Івано-Франківську. Бо тут тільки один пішохідний перехід – той, що на початку вулиці. Попри те, що довжина вулиці становить близько кілометра».
    Організатори    акції    планують    проводити    такі   акції  протесту  частіше   і оригінальніше. Не оминуть вони, таким чином, і районні центри. Наприклад,  вони називатимуть люки, обшарпані під’їзди, водойми іменами відповідних чиновників. Саме це, на їхню думку, може привернути увагу багатьох проблем.

















Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 1027 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]