Субота, 27.04.2024, 06:06 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2013 » Грудень » 29 » ДАІ зробила водіям несподіваний подарунок на Новий рік
ДАІ зробила водіям несподіваний подарунок на Новий рік
15:26
" Листи щастя" відкладаються на невизначений термін
Державтоінспекція України вирішила перенести запуск системи фото- і відеофіксації порушень ПДР на невизначений термін , повідомляє Auto.Mail.ru.
Запуск нової системи повинен був відбутися вже в січні 2014 року, але через відсутність грошей « листи щастя» поки відродити не вдасться , передає FirstGear . За інформацією ресурсу , тендер на поставку обладнання планувалося провести в грудні , але це стало неможливим через події в країні , труднощів у прийнятті законодавчої бази , а також через брак коштів на закупівлю . Також в ДАІ зазначили , що наше суспільство поки не готове до такого серйозного нововведенню .
На думку ДАІ , впровадження автоматичної фіксації викличе хвилю протестів і скандалів з боку автомобілістів. Такі настрої можуть перерости в глобальний невдоволення на тлі подій , що відбуваються в Україні . Втім , ДАІ не відмовляється від планів з впровадження подібної системи вже в найближчому майбутньому і пояснює це загальноприйнятою європейською практикою.
Як повідомлялося , Міністерство внутрішніх справ України планує прибрати інспекторів з доріг і замінити їх електронікою. На думку керівника центру безпеки дорожнього руху при МВС Сергія Будника , незабаром інспекторів на дорогах України може поменшати. Перш за все, слід виключити суб'єктивний фактор , порушення повинні документуватися засобами автоматичної фото- і відеофіксації . Так , системи « Гарпун » вже працюють на кількох українських трасах. Точну вартість комплексу « Гарпун » в міліції не називають , але вже закупили 137 приладів TruCAM , вартість кожного становить 99 тис. грн.


Категория: Новини в Україні | Переглядів: 481 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]