Неділя, 05.05.2024, 17:19 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2013 » Серпень » 9 » Міст через річку Бистриця-Солотвинська - аварійний
Міст через річку Бистриця-Солотвинська - аварійний
11:40
    

Міст через р. Бистриця-Солотвинська, що з`єднює центр Івано-Франківська з мікрорайном Пасічна - аварійний.

  На депутатське звернення депутат міської ради Роман Харук, який також є головою Асоціації перевізників, отримав відповідь відносно технічного стану моста.
Відповідно до Форми №5: відомість дефектів  моста – дійсно мається ряд критичних дефектів, які можуть нести загрозу.
  На мостовому полотні по всій його довжині є тріщини над деформаційними швами, руйнування покриття на тротуарах, (метал, листи поставлено неякісно) які загрожують безпеці руху. На прогонові будови є вертикальні тріщини в окремих балках, замокання торців балок над швами, корозія арматур, замокання плити консолей крайніх балок, що спричинило корозію арматури, а це знижує довговічність конструкції. На опорах є руйнування плити тротуарів, осипання ґрунту на насадку, замокання ригелів (насадок), руйнування захисного шару, оголення і корозія арматури, що також знижує безпеку руху.
  Депутат міської ради, голова Асоціації перевізників Роман Харук неодноразово звертав увагу міського голови про необхідність обстеження моста. Як видно, Романа Харука не безпідставно турбує стан моста, оскільки  металоконструкції покрились корозією. Чи є вироблення корозії небезпечною, ніхто достеменно не знає.
   На сесії міської ради 08.08.2013р. депутат Роман Харук повторно звернув увагу на стан моста і висловив побажання його додаткового обстеження під керівництвом нового профільного заступника Руслана Гайди. Наразі дане питання буде розглянуто на наступній сесії з конкретними рішеннями. Мешканців та автовласників також мають турбувати стан моста. Адже в мікрорайоні Пасічна проживає більше 25 тисяч мешканців.


Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 1412 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]