Понеділок, 29.04.2024, 19:55 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2010 » Червень » 28 » "На лезі бритви" (Ч2) або чи виконує Калиновський Б.В. свій план ?
"На лезі бритви" (Ч2) або чи виконує Калиновський Б.В. свій план ?
21:24
На почтову скриньку сайту приходять досить цікаві листи від водіїв. Цього разу героєм історії буде раніше вже відомий інспектор ДАІ Калиновський Б.В. Отож, викладаємо лист відвідувачки сайта і чекаємо від інших відвідувачів своїх історій про відносини з працівниками ДАІ.

Прочитавши дві пригоди водіїв в статті  "Інспектори ДАІ - на лезі бритви" , хочу написати свою історію спілкування з даїшниками.  Оскільки до цього часу з "такими інспекторами" не стикалась, хоч і 8 років маю водійського стажу.

25 січня цього року (було 30 градусів морозу і ні одного авто на вулиці!) в 19.30 я рухалась по проспекту Грушевського в Коломиї. На зелене світло, на перехресті, з наміром повернути ліворуч я пропустила машину даїшників, які їхали на зустріч і зробила маневр.   

Через два квартали мене якийсь патруль ДАІ також на  перехресті обігнав (я ще подумала, що якщо вони поїхали тією дорогою, то я б іншою). Але Я поїхала за ними... Через близько 600 метрів, біля музею "Писанка" мене зупиняє даїшник:

 - "Ваші документи!". Без будь-якого представлення.

 -  "А ваші документи? Я порушила Правила?"- надзвичайно ввічливо і ввімкнула диктофон в мобільному.

 - "А Ви самі не знаєте що порушили? Документи! І в мене є нагрудний знак, можете записати"

 - "А сказати хто Ви не можете? Нагрудного знаку не бачу, темно." 

   Документи я йому віддала, інспектор забрав їх і сів у своє службове авто з боку пасажира, нічого не пояснивши(мороз на дворі, мабуть сильно змерз)...

Вийшла зі свого "Гольфа" і я, з намірами поспілкуватись з інспектором і щастя...

в цей час підїждає ще ОДИН патруль ДАЇ і питає в мене що сталось.

 - "Сама б хотіла зрозуміти, що можна тут порушити".

Поспілкувавшись між собою 5 хв. інспектор машини, що під’їхала, віддав мені документи з побажанням "Щасливої дороги". Все.

25 квітня приходить з виконавчої служби лист. штраф 425грн.! Інспектор ДАІ Калиновський Б.В. наклав на мене штраф за порушення ПДР.

Отакий він - інспектор ДАІ Калиновський Б.В., виконує план по протоколах про адміністративне правопорушення і зухвало себе поводить з водіями...

Наразі справа розглядається в суді.

Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 727 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]