Субота, 18.05.2024, 05:49 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2013 » Лютий » 10 » Нарізка новин
Нарізка новин
13:42
ДАІ очолив донецький полковник

Перший заступник голови МВС Сергій Черних представив нового главу ДАІ. Ним став начальник Управління ДАІ в Донецькій області полковник міліції Володимир Астапковіч.

За словами Черних, у нового керівника ДАІ великий практичний досвід роботи в Державтоінспекції від інспектора до посади керівника в територіальному підрозділі.

Сергій Черних підкреслив, що перед службою ДАІ поставлено ряд важливих завдань, що вимагають якісного виконання. У їх числі прийняття істотних заходів щодо зниження аварійності на дорогах і посилений контроль за їх станом. Крім того, необхідно продовжити технічне оснащення Державної автоінспекції. Також пріоритетним завданням є підняття іміджу ДАІ і її співробітників.

Володимир Астапковіч подякував за надану йому довіру і пообіцяв зробити все необхідне для того, щоб під його керівництвом служба своєчасно і гідно виконувала всі завдання, поставлені главою МВС і керівництвом країни.

У Запоріжжі спалили права алкаш Горілки


   У Запоріжжі в суботу, 9 лютого, на Фестивальній площі відбувся мітинг проти пияцтва за кермом. За словами одного з організаторів акції Віталія Дзюби, її мета - переконати депутатів Верховної Ради посилити покарання за водіння у п'яному вигляді.

Як зазначають ініціатори акції «П'яний за кермом - вбивця!», Тільки за 2012 рік в області було зафіксовано майже 10 тисяч випадків водіння в нетверезому вигляді. Однак для отримання реальних даних необхідно «помножити цю цифру на 3».

На думку В.Дзюби, покарання у вигляді штрафів є недостатнім. Треба позбавляти прав, а в деяких випадках і довічно. У разі ж загибелі людей через нетверезого водія необхідно покарання у вигляді позбавлення волі на максимальний строк.

В акції взяли участь рідні та друзі загиблих в ДТП з п'яними водіями. Перед мітингувальниками виступили представники ДАІ, нарколог та духовенство. У завершенні мітингу його учасники влаштували спалення прав збірного персонажа, який символізує нетверезих водіїв, Горілки алкаш Півновіча. 


У Миколаєві майор ДАІ збив людину


8 лютого близько 20.00 в селищі Варварівка, Миколаївської області співробітник Державтоінспекції Снігурівського РВ УМВС України збив пішохода на перехресті.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, за кермом автомобіля марки Mazda в момент аварії знаходився начальник відділу майор міліції - Олег Палій. Він був у форменому одязі, але на власному автомобілі.

В ході розслідування стало відомо, що майор О. Палій рухався по вул. Веселинівська зліва від автомобіля Volvo з причепом. Водій Volvo побачивши пішохода, який переходив дорогу на пішохідному переході, пригальмував і зупинився. Майор за кермом Mazda рухався на дуже високій швидкості по лівому крайньому ряду, не загальмував і збив вийшов через фури пішохода, протягнувши його близько 10 метрів на капоті, після чого потерпілий злетів з нього і вдарився головою об ліхтарний стовп померши від травм на місці . Загиблий чоловік близько 30 років виявився жителем селища.

Міліціонер, зробивши наїзд, не тікав з місця події і сам викликав представників ДАІ та медиків. Згідно наркологічної експертизи на момент аварії, він був тверезий.                

Категория: Новини в Україні | Переглядів: 593 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]