Середа, 15.05.2024, 16:06 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2010 » Лютий » 10 » Не тільки в Росії головною бідою є дурні та дороги.
Не тільки в Росії головною бідою є дурні та дороги.
16:22
Пропонуємо Вам коротеньку нарізочку відое-роликів, які були зняті буквально за одну неділю. Можливо, на перший погляд в ситуаціях, які Ви побачити немає дуже серйозних порушень з боку водіїв, али ці ситуації є дуже типовими і усі ми з ними стикаємся десятки разів в день і можуть спричинити набагато серйозніші наслідки. Отож, давайте будемо дотримуватися правил дорожнього руху!

Ситуація №1

Водій маршрутки напевне не встигає по графіку, а чекати так не хочеться...Отож, з правого ряду поворот на ліво.  Звичайно, що це не черга за молоком і його пропустять. Цікаво, якщо б усі так робили, чи не було б хаосу? І який приклад подається  іншим водіям, які , можливо, в наступний раз також захочуть бути такими ж  "розумними".







Ситуація №2

Кожного дня,з ранку,їдучи на роботу спостерігаю ось таке дійство. Крутий джип (номер 5445,букви не читаються,постільки в болоті) щоби  не перебувати в спільній черзі (корок) на вул Пасічна,виїзжає на зустрічну смугу руху. На цій смузі рухається зустрічний транспорт.Власник крутої автівки не хоче повертатись в чергу.Тому заїзжає на дуже вузький тротуар .Звичайно ті спасаються хто як може. Ось таких "обраних крутіїв" потрібно штрафувати на кожному кроці. Щоб знову,як від свого народження,стали звичайними,простими людьми.






Ситуація №3

Уже який рік йде мова про упорядкування пішоходного переходу на вокзалі. Згадуємо плани навіть про підземний перехід, але нажаль навіть звичайної зебри не видно. Можна зрозуміти приїжджих на автобусах людей, які не знають про існування переходу біля центрального входу на вокзал (якого , особливо зимою, і не побачиш). І вони безстрашно, пробиваючи собі дорогу до міста,  кидаються під колеса автобомілів!



Ситуація №4

Знову ми повертаємся на початок вул. Хоткевича. Не зрозуміло, куди далі збиралася їхати ця фура, бо біля базарчику вона б точно зробила ще більшу пробку. Але ось цей маленький підйомчик зимою навіть не настільки габаритні автомобілі не можуть взяти, а це вже проблема, бо пробки на цьому перехресті нікому не потрібні. Можливо потрібно комунальникам уважніще ставитися до таких ділянок, яких повно по цілому місту, адже трішки більше піска чи солі могли б вирішити дану проблему.



Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 776 | Додав: taksi | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]