Понеділок, 29.04.2024, 16:36 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2010 » Березень » 17 » Поради меру Івано-Франківська з приводу ремонту доріг та тротуарів від Асоціації
Поради меру Івано-Франківська з приводу ремонту доріг та тротуарів від Асоціації
19:48
У К Р А Ї Н А
ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ
"Івано-Франківська обласна асоціація приватних таксистів”


76008 м. Івано-Франківськ , вул. Юліана Целевича, 34, а/с 51,  тел/факс 500-700
Свідоцтво Серія А00 №838937 ідент. код 34844710 

№ 46
від  19 листопада 2009 р.


                                        Міському голові
м. Івано-Франківська

В. Анушкевичусу
   

       Минає четверта зима Вашого керівництва містом. Весна знову показала проблему –  стан доріг для водіїв, стан тротуарів і пішохідні переходи для безпеки пішоходів, не змінилися, тобто не покращились.
       Обласна Асоціація приватних таксистів неодноразово критикувала владу і звертала увагу, подавала свої пропозиції щодо покращення стану дорожнього господарства в місті.
       Складається враження, що міські чиновники працюють з «дня на день», не складаючи ніяких перспективних , розроблених планів.
        Тому,  враховуючи вкрай незадовільний стан доріг, тротуарів, дорожньої інфраструктури, обласна Асоціація звертається до Вас (тобто до влади) з пропозицією, як облаштувати дороги, прилеглі, до офісів території.
        Для цього міській владі необхідно виступити із заохочувальною  ініціативою (відповідально, з розумінням підійти до пропозицій Асоціації).

Влада повинна:

•    розробити чіткі умови, а це – визначити комунальні, профільні, професійні підприємства, які зможуть якісно провести відповідні роботи (без особливих «накруток»);
•    визначити місця (дороги і тротуари) де знаходяться офіси підприємств (підприємців), а також визначити «критичні» місця доріг, тротуарів;
•    звернутись з ініціативою - проханням до підприємців, меценатів (може хтось із патріотичних міркувань захоче прислужитись рідному Івано-Франківську).

         Всі роботи проводити відкрито, широко інформуючи громадськість. Можна визначити особливі подяки, нагороди для підприємців. Взяти до уваги інші ділові пропозиції, які можуть стосуватись покращення доріг і тротуарів.

        Ми переконані, що в місті Івано-Франківську знайдеться багато людей, які люблять свою малу Батьківщину і зі всієї душі долучаться до доброї справи.
В даному випадку необхідно проявити новаторство, кардинальний і неординарний підхід.
Можна виготовити спеціальні таблички з реквізитами мецената і таку табличку вкласти в асфальтне покриття, з чого буде видно хто саме долучився до такої доброї справи. Чи встановити придорожній певний знак, повідомлення про мецената.
Такий підхід можна провести не тільки відносно доріг.

       Сьогодні великою загрозою є підтоплення певних мікрорайонів, які під час  паводків залишаються відрізаними від центру міста. Непогано було б збудувати облегшений міст для легкового транспорту в Пасічну (до Обласної лікарні) через р. Бистриця – Солотвинська.
Такий міст міг би бути названий в честь мецената, чи паводкозахисна дамба також названа іменем відповідної особи, яка вкладе кошти задля доброї справи.
Просимо розглянути наші пропозиції і надати відповідь у відповідності до чинного законодавства.



Голова Івано-Франківської обласної
Асоціації приватних таксистів                             Роман Харук

Категория: Звернення Асоціації | Переглядів: 851 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]