Четвер, 16.05.2024, 09:09 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2010 » Липень » 16 » Працівники ДАІ не мають часу дивитися телебачення.
Працівники ДАІ не мають часу дивитися телебачення.
20:10
Вчора, о 3 годині дня, кореспондентові Tochka.net  став свідком неприємного інциденту на Майдані Незалежності з участю Савіка Шустера і його дружини Ольги Невської.

Співробітники ДАІ зупинили автомобіль Mini Cooper жовтого кольору, за кермом якого була Невськая, і оштрафували її за порушення правив і за те, що вона їздила по місту без страхового поліса. Проте Невськую обурило хамство даїшників, які її "налякали, змусили вийти з машини, відпускали тупі жарти".

Як розповіла пані Невськая порталу Tochka.net, вона дійсно порушила правила, проте хамський тон правоохранітелей спонукав її написати скаргу.

"Я порушила правила і готова заплатити будь-який штраф, але такого хамського відношення до себе не потерплю. Я хочу писати скаргу, а вони мені навіть не дають ручки", - розповіла дружина Шустера кореспондентові Tochka.net.

Примітно, що на місці інциденту тут же опинився її  чоловік - сам Савік Шустер.
"Він їхав на роботу в іншій машині, і абсолютно випадково побачив мою машину, - її важко не відмітити. Якби жінка була зовсім беззахисна, то ображали б ще більше", - поскаржилася Невська.

Пізніше співробітники ДАІ все ж таки дали Ользі Невськой ручку і папір для складання скарги. Але ніяк не через Шустера! При бесіді з одним з даїшників виявилось, що вони не дізналися Савіка!
"А це він? Я і не знав. Я не дивлюся телевізор..." - повідомив правоохоронець журналіста

У прес-службі ДАІ говорять, що про інцидент з дружиною Шустера нічого не знають. Але обіцяють вивчити ситуацію.

"Якщо скарга від Ольги Невської поступила, ми її обов'язково зареєструємо і проведемо службове розслідування. Запросимо інспектора ДАІ. І якщо провина правоохоронців буде доведена, вони понесуть покарання", - говорять в ДАІ.

Але швидкої реакції чекати не варто. "Але адже це вона (Невська - ред.) порушила правила, хіба цим вона нікого не образила? Хіба вона поступила правильно і коректно?", - сказала керівник прес-служби ДАІ Валентина Хмельовськая.

Категория: Новини в Україні | Переглядів: 780 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]