Понеділок, 29.04.2024, 23:20 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2010 » Червень » 17 » Таксисти всієї України – об'єднайтесь!
Таксисти всієї України – об'єднайтесь!
02:23
Нічого так не об’єднає конкурентів по бізнесу, як загроза його руйнації. В понеділок, 21 червня представники служб таксі з усіх регіонів держави:сходу, заходу, півдня, півночі , зберуться на свій великий збір в Києві, Палаці профспілок, щоб виробити план дій захисту свого бізнесу від М .Азарова.  Вже не є секретом, що нова влада запускає свої щупальця у всі сфери життєдіяльності українського суспільства.

Кабінет Міністрів України під керівництвом Миколи Азарова розробив проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення системи управління транспортним процесом у зв’язку з підготовкою та проведенням в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 з футболу»…Ось так, під приводом проведення Євро-2012  М.Азаров  хоче таксистів позбавити роботи , а їхні сім’ї змусити голодувати.

В зазначеному законопроекті передбачається,що надання послуг з внутрішнього перевезення пасажирів на таксі підлягає квотуванню Органи місцевого самоврядування визначають необхідну кількість стоянок таксі.

Порядок квотуваня  визначає виконавчий комітет місцевої влади. Крім того  проектом передбачається дуже жорстка норма до автомобіля, що використовується в таксі – дата випуску т.з., що використовуватиметься, як автомобіль таксі не  повинен перевищувати 3-х!!! років. Автомобіль повинен перебувати тільки у власності, або на умовах лізингу в автомобільного перевізника.  Чому тільки лізингу, чому 3 роки???.Чи не головне має бути технічний стан автомобіля, який забезпечує безпеку перевезення.  де вимоги до стану доріг? Хіба таким чином поєднуються інтереси держави і підприємців, які утримують державу?.

Таких жорстких вимог до таксі немає в жодній Європейській державі, навіть тих, які вже не один раз приймали чемпіонат Європи по футболу.

Таксисти України просто в «шоці» від таких урядових пропозицій. Але є надія,що такий проект не буде підтриманий у Верховній Раді. Кожний представник  від таксистів отримає завдання зустрітись з нардепами від свого регіону і провести відповідну зустріч. До того ж таксисти ще скажуть своє об’єднавче слово на мітингах. Крім того не за горами вибори до місцевих органів влади, які  мають продемонструвати вотум довіри політичним силам. А таксисти досить впливовий електорат.


Категория: Новини в Україні | Переглядів: 692 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]