Вівторок, 14.05.2024, 10:20 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2010 » Березень » 2 » У Івано-Франківську за паркування у зонах благоустрою - штрафуватимуть
У Івано-Франківську за паркування у зонах благоустрою - штрафуватимуть
17:14
  За паркування у зонах благоустрою - штрафуватимуть. Про це нині повідомили на оперативній нараді у міськвиконкомі. Водії, які припаркували свої автівки у парках, скверах, на клумбах чи  газонах, платитимуть штраф  - понад тисячу  гривень.

Водіїв, які паркуються на газонах прибудинкових територій побільшало, бідкаються  комунальники .Такі  порушники найчастіше залишають свої автівки  на територіях  приватних ЖЕО та обєднань співвласників будинків,  стверджує начальник "Муніципальної інспекції із благоустрою" Степан Кукула. В інспекцію неодноразово надходили  скарги від мешканців міста. Автовласники, про  збільшені  адміністративні  штраф  за неправильне паркування, не знають, вважає  Степан  Кукула.      


"Надходять до нас скарги з цього питання. Паркування автомобілів на газонах набуло масового характеру. З цього приводу прошу керівників ЖЕО1,9, приватних ЖЕО, голів ОСББ розклеїти оголошення у під'їздах про заборону паркування на газонах та відповідольність за таке паркування", - каже чиновник.


Міський голова Віктор Анушкевичус пропонує свій варіант як спонукати  водіїв  не паркуватися у зонах благоустрою. А саме  визначити  місця   заборони для  паркування. А на додачу давати на руки водіям  - порушникам   протоколи  - попередження про притягнення до  відповідальності за таке паркування.


"Не тільки на дверях оголошення ліпити, а керівники ЖЕО разома з працівниками надрукуєте такий текст оголошення - "Шановний власник  автомобілю" і вказати суму адмінштрафу за паркування на газоні. ЦЕ - попередження. Наступний раз буде складений протокол із залученням свідків. І заплатить один раз тисячу гривень, другий раз тисячу гривень. І це все зупинеться. Буде ставити в гаражному кооперативі машину і не лінуватиметься пройтися пішечки додому. Тому що в багатьох дворах газони просто зруйновано", - зауважив міський голова.


Згідно із змінами до  Закону  про адміністративні порушення,  штрафні санкції за паркування на газонах, міжбудинкових територіях, в парках, скверах  та інших зонах благоустрою коливатиметься від 340 - понад тисячу  гривень.

За матеріалами : Вежа
Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 1099 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]