Вівторок, 07.05.2024, 14:50 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2010 » Травень » 25 » Відбулася протестна акція “Трагікомедія ям”
Відбулася протестна акція “Трагікомедія ям”
13:51
На Вічевому майдані в Івано-Франківську відбулася протестна акція у форматі арт-мобу з символічною назвою "Трагікомедія ям”. Учасниками акції була молодь з усієї України, яка висловила свою негативну позицію відносно стану дорожнього покриття у Івано-Франківську, місті з європейськими традиціями, але не європейськими дорогами.

Родзинкою акції стало театралізоване дійство, яке активізувало діяльність громадськості. Завдяки захоплюючому сценарію учасники показали різницю між європейськими та українськими дорогами, що є наслідком низького рівня відповідальності влади міста за свої обіцянки.

Важливою частиною дійства став збір підписів мешканців міста під зверненням до мера міста з проханням виконати свої обіцянки та звернути увагу відповідних служб на стан дорожнього полотна та якість його ремонту. Також під час акції було проведено голосування жителів міста щодо якості доріг в місті, що відбулося за інформаційної підтримки oko.if.ua. На жаль, результати були не на користь влади міста.

Як зазначив Случик Тарас, член правління Івано-Франківського обласного осередку "Демократичний альянс”: "Цим театралізованим дійством, ми показали протест проти безвідповідальності міської влади, адже даючи обіцянки потрібно їх виконувати. Ми потребуємо відповідальних політиків. Відповідальність є однією із цінностей, яку виховують в собі члени Демократичного альянсу”, тому ми пам’ятаємо гасло з яким ішов мер міста на вибори – європейському місту європейські дороги і вимагаємо дотримання обіцянки.
Подібні акції плануються і в інших містах України, Івано-Франківськ стане першим в серії протестних арт-мобів, які будуть спрямовані на привернення уваги громадян до питань політичної відповідальності та стану дорожнього покриття.






Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 708 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]