Середа, 24.04.2024, 17:12 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2014 » Лютий » 10 » Відозва
Відозва
18:38

Відозва
До автовласників міста Івано-Франківська
(біля 60 тисяч власників транспортних засобів)
6 лютого 2014 року на 41-й сесії Івано-Франківської міської ради прийнято бюджет міста в розмірі 940 392 130 тисяч гривень. Відповідно затвердженні титули на проведення ремонтних робіт 27 об`єктів доріг на суму більше 45 млн. грн. а також між будинкових проїздів в кількості 20 об`єктів. Об`єктивний моніторинг показує, що за декілька років (2-3 р.) проблемних доріг в місті не буде. (які би потребували негайного вибіркового кап ремонту). А через 3-4 роки місто могло би братись за будівництво нових доріг.
Однак, на заваді таких планів є:
- Держказначейство, яке дуже часто блокує кошти для оплати підрядним організаціям.
- Підприємства «фантоми», котрі фактично працюють у місті, фізично присутні на ринку міста, практично платять заробітну плату, але не приймають жодної участі по створенню благ (відрахування у місцевий бюджет).Одним з таких підприємств під відомим брендом є ПП «ОККО - нафтопродукт», котре сплачує податок з фізичних осіб не в місті Івано-Франківську, а невідомо де. Дане підприємство має величезну сітку заправних станцій на яких працюють жителі міста (області) і логічно, що сплата податку (ПДФО) має здійснюватись по місцю фактичного перебування заправки.
Адже ті люди, найважливіше власники транспортних засобів, які здійснюють заправку автомобіля на «ОККО» - користуються благами (дорого, школи, лікарні, тощо) – котрі створюють органи місцевої влади через бюджетні надходження.
Тому звертаємось до всіх власників транспортних засобів повідомляти менеджерів, власників заправки «ОККО» про повернення юридичної особи за місцем фактичного здійснення свого бізнесу м. Івано-Франківська – здійснювати платежі в місцеву казну, а в протилежному випадку відмовлятись від заправки автомобіля на їхніх АЗС.
В цьому переліку є ще ряд відомих банків (також фантоми) – Ощадбанк, «Брокбізнесбанк», ПАТКВ «Приватбанк», відозва стосується і відносно них: Підприємці не будьте їхніми партнерами!


Категория: Звернення Асоціації | Переглядів: 486 | Додав: taksi | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]