Понеділок, 29.04.2024, 20:00 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2010 » Червень » 28 » З Днем Конституції!
З Днем Конституції!
19:06
  Щоб ви жили за Конституцією! Ось так хочеться побажати всьому українському …ні не народу, а саме чиновництву, керівництву України. Народ більше дотримується Законів держави тому,що вже набридло жити «по чиновницькому бєспрєдєлу і понятію» .В демократичній державі, де сповідуються принципи поваги до простої людини і принципи верховенства права швидше відбуваються інтеграційні процеси. Ми за 20 років своєї Незалежності  приблизились до Європи хіба, що розумінням свободи і демократії і… великими статками олігархів, які по великій мірі є державними керманичами або їх обслугою.

А сама свобода і демократія ще далеко на задвірках наших мізків  і звичайно на майданах, котрі за звичай нічого не дають. Адже караван все рівно іде своєю дорогою – до загибелі людства. Вже стільки світу не кажи, що великі статки то ніщо бо прийде велика вода (як маємо зараз наочно бачити) і все забере, як і все згине при великій депресії ,інфляції , світовій кризі -людці все одно через великі махінації набивають свої кишені. Не розуміють убогі, що найкраще зберігається те ,що віддаєш, правда зі щирості своєї, з розуму. А розум полягає в тому щоб захистити людей скажімо від повеней, а для цього необхідно хоча би збудувати захисні споруди. Повінь липня місяця 2008 року показала болючі місця в м.Івано-Франківську і області. Десятки кримінальних справ було відкрито на розкрадачів бюджетних коштів, які мали слугувати для будівництва (захисту людей) гідротехнічних споруд  від майбутніх повеней. І сьогодні люди знову у тривозі ,що вода може забрати все їхнє майно. Велика вода не розбере де бідний, а де багатий. Правда олігарх може втекти від води кудись в інше місце. Але ж і там повені: затоплює Європу, Америку, Азію і навіть Африку.

Крім того в тому іншому місці є свої олігархи і задля своєї безпеки вони не будуть сприяти іншим олігархам. Та й люд там інший- не буде все терплячим, як ми, українці. Тож дотримуйтесь Конституції і Законів України шановні всі…!

  А для Івано-Франківських водіїв хочеться щоб були добрі дороги - європейські, вся дорожня інфраструктура: тротуари, пішохідні переходи, світлофори, стоянки, зупинки. А ще необхідні нові мости через річки Бистрицю-Солотвинську і  Бистрицю-Надвірнянську. В мікрорайон Пасічна мають бути збудовані ,при наймі , два моста – задля безпеки і комфорту їх жителів. Тоді гарантовано, що в цьому районі ніколи не буде  корків. Це тільки маленький штрих до того,що мало відбутись за часи нашої розбудови нової держави. І не потрібно ніяких «змін на краще»,а  дотримуватись  принципів Конституції. Вона у нас нормальна.

   Скоро підемо на вибори .Будемо вибирати нову владу у себе в місті. Маємо добрий, наочний приклад руйнації доріг і слова, бо діла так і не відбулось. Вибирати маємо саме тих  хто не словом, а саме ділом показує ,що дбає за добро. І хоч вища державна влада порушила Конституцію України відмінивши вибори ще весною ( про це навіть діти знають)  ми все рівно  виберемо достойнішу  владу від попередньої  «мера і депутатів, які також  відповідальні за поганий стан доріг, адже для чого тоді ми їх вибирали, щоб просто рахувались в числі 60 чи то 61?).

   З днем  Конституції ,святої для нас простих ,пересічних громадян держави!

Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 599 | Додав: taksi | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]