Четвер, 28.03.2024, 11:14 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2012 » Листопад » 27 » за що штрафують в інших країнах
за що штрафують в інших країнах
13:10
Нами проведена підбірка штрафів за порушення ПДР в інших країнах. Звичайно це не вся підбірка,але тільки на нашу думку самі оригінальні із них:

- Латвію можна назвати однією з найбільш повільних країн щодо обмеження максимальної швидкості на великих дорогах - 90 км / год Нижче - лише на Мальті, де не можна їздити швидше 80 км / год

- У Чехії, Угорщині, Румунії і Словаччині поширена вкрай сувора норма щодо вживання алкоголю потенційними водіями.

Заборонено сідати за кермо, випивши навіть легкий коктейльчик або пляшку пива. В організмі водія повинно бути 0,0 проміле, інакше - суворе покарання.

- Пересуватися на транспортному засобі з включеними круглий рік фарами - правило, існуюче не тільки в Латвії. Така ж норма введена ще в дев'яти країнах: в Данії, Естонії, Ісландії, Норвегії, Польщі, Словаччині, Словенії і Швеції.
   

Збираючись в дорогу на своєму або орендованому авто, варто заздалегідь вивчити ПДР певних країн

- Їздити на зимовій гумі в зимовий період обов'язково в Австрії, Чехії, Естонії, Фінляндії, Італії (в окремих містах), Латвії, Литві, Румунії, Словенії та Швеції. Більш лояльно до цього підходять німці - в Німеччині конкретний період зими не визначений. Така ж ситуація існує в Норвегії і Словенії, де зимові колеса слід ставити тоді, коли цього вимагатимуть погодні умови.

- У Норвегії дуже високі штрафи за порушення ПДР. Там же при перевірці документів водія завжди перевіряють на алкоголь, це нормальна практика.

- Пересуваючись на велосипеді у Франції, двоколісний транспорт повинен бути обладнаний двома робочими гальмами та звуковим сигналом. А сам велосипедист обов'язково повинен бути одягнений у світловідбиваючий жилет. На Мальті, в Норвегії, Португалії і Словаччині до цього додається обов'язкове носіння захисного шолома (незалежно від віку велосипедиста).


Категория: Новини в світі | Переглядів: 750 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]