Понеділок, 29.04.2024, 16:48 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2010 » Лютий » 22 » Звернення до місцевої влади з приводу єдиного податку
Звернення до місцевої влади з приводу єдиного податку
12:53
У К Р А Ї Н А
ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ
"Івано-Франківська обласна асоціація приватних таксистів”


76008 м. Івано-Франківськ , вул. Юліана Целевича, 34, а/с 51,  тел/факс 500-700
Свідоцтво Серія А00 №838937 ідент. код 34844710
 

№ 10
від  18 лютого  2010 р.




Міському голові
м. Івано-Франківська
п. В. Анушкевичусу

Членам виконавчого комітету
Бойчуку В.С., Фітелю З.І., Дерев’янку О.В.,
Федорук З.І., Лису А.Б., Балагурі В.О., Богушу А.Є.,
Кімаковичу В.Є., Левинцю В.П., Палюзі М.Ф.

Головам  депутатських фракцій :
БЮТ,НСНУ,УНП,  ПОРА.
 



   Івано-Франківська обласна Асоціація приватних таксистів послідовно відстоює інтереси малого бізнесу, яким також є -  здійснення перевезення пасажирів у таксі.
  
   На протязі  2009 року, особливо під завершення року, Асоціація зверталась до міської влади, членів виконкому, депутатів про неприпустимість підняття ставок єдиного податку в час , коли держава перебуває у стані фінансової кризи.
Ми звертали увагу, що громадські організації, громади міста, на відміну від владних мужів завжди є більш далекоглядними. І це правда, тому що влада має один аргумент - наповнення бюджету (в багатьох випадках розкрадений). Народ має набагато більше аргументів : необхідність платити за комунальні послуги, оплата за проїзд, навчання, лікування. А ще необхідно вдягатись і годувати сім’ю і т.д. Це незаперечні істини.
  
   Наша далекоглядність, сьогодні визначена дією Верховної Ради. Саме, 11 лютого на сесії ВР було розглянуто законопроекти відносно спрощеної системи оподаткування. З трьох законопроектів необхідну кількість голосів для прийняття в першому читанні (237 голосів) набрав проект закону за №4549. Відповідно до п.1 встановлені особливості:

1. До закінчення виходу економіки України зі стану фінансової кризи забороняється:
1) збільшення ставок єдиного податку, визначених на 1 січня 2009 року відповідно до указу Президента України « Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб’єктів малого підприємництва»;
2) обмеження кола суб’єктів малого підприємництва, на яких поширюється спрощена система оподаткування, обліку та звітності;
3) встановлення обов’язку сплати суб’єктами малого підприємництва, які сплачують єдиний податок, інших податків і зборів (обов’язкових платежів);
4) зміну механізму справляння єдиного податку, встановленого указом Президента України «Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб’єктів малого підприємництва».
 
 Виходячи із цього, обласна Асоціація приватних таксистів просить Вас прийняти дане рішення сесії Верховної Ради для відома у здійсненні своїх повноважень.




З повагою

Голова Івано-Франківської обласної
Асоціації приватних таксистів                                                 Р. Харук
Категория: Звернення Асоціації | Переглядів: 672 | Додав: taksi | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]