Субота, 18.05.2024, 20:44 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2009 » Серпень » 6 » Чому у мера байдикують?
Чому у мера байдикують?
19:28
  Скоро автомобілі в Івано-Франківську будуть їхати за новою схемою. Такі слова ми чули не раз від представників влади ( зокрема,  працівників відділу транспорту й зв'язку). На жаль, чути доводилося одне й те саме,(за весь період каденції нинішнього мера)  –  гарна схема, та немає  на неї коштів. Неодноразово, цією інформацією  цікавився й журналіст газети «Вісник Автомобіліста» - асоціації приватних таксистів; проте нічого нового  не почули, окрім ключової фрази,  вказаної вище. 

   Як втілюються в реальність плани про нову схему руху, зацікавило вже й самих депутатів міської ради. На сесії міської ради 30 липня, Сергій Борзов звернувся з проханням надати і оприлюднити цю інформацію. Проте, мер міста Віктор Анушкевичус у такому задоволенні відмовив, мовляв нова схема дорожнього руху ще не готова. Тоді пан Борзов уточнив, що непогано було б, хоч  лише почути про роботу, яка виконується для впровадження цієї схеми. Але й це – зась!
 
   «Всі, кого цікавить така інформація, звертайтеся у відділ транспорту й зв'язку» - відповів мер. Цікаво, чому й справді  не оприлюднити  цю інформацію? Адже дуже вдала нагода –  присутні майже всі депутати, багато представників ЗМІ та інші. Тим більше, що це цікаво і для широкого загалу,а особливо 40-тисячної «армії» автовласників обласного центру. Чому ж не висвітлити інформацію про свою роботу, а тримати її  у межах відділу транспорту й зв’язку? Чи мер хоче, щоб  депутати всі  дружно пішли провідати  керівника транспортного відділу?
 
   Очевидно,  немає про що розповісти, оскільки , за кілька останніх років немає жодних зрушень у цій сфері.Ось так  працюємо, так  їздимо, так  живемо! А вірніше - проживаємо, протираємо намарно штани, прозасідаємо відведений для керівництва термін, відбуваємо час, байдикуємо…

Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 773 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
0  
1 taksi   (19.08.2009 09:27) [Матеріал]
давай спечемо


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]