Субота, 18.05.2024, 20:44 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2009 » Серпень » 20 » Скільки можна байдикувати???
Скільки можна байдикувати???
16:22
     Закінчується літо… З вересня діти знову підуть до школи, яка зустріне їх радісно і привітно. Святково вдягнені поспішатимуть на  перший дзвоник.
    Але, щоб прийти до школи, обов’язково необхідно  переходити дорогу ( і не в одному місці). Відповідно у вересні збільшиться рух автотранспорту – підуть потоки: однією лінією пішоходи (в т.ч. діти до школи), другою –автомобілі. Звичайно їхні лінії будуть пересікатися на пішохідному переході. Для безпеки і зручності( та навіть згідно Правил)  ці лінії повинні бути чіткими і видимими. Зараз вони в неналежному стані, а з літнього відпочинку повертаються  школярі. До початку навчального року не так уже далеко. Як би ж то не така бездіяльна мерія . Закупити білої фарби нема кому. Ще й саме під кінець літа В.АНУШКЕВИЧУС взяв відпустку. Можливо , що немає кому підписати  платіжне доручення на ту злощасну фарбу. Можна взяти в борг (своя фірма є), але хто захоче мати борги з бюджетом.
    Значить віз і нині там. Водії зі страхом очікують нового навчального року: пробки, не робочі світлофори, відсутність чітких розміточних ліній і пішохідних переходів не одному автовласнику попсують нерви.
    З усього видно, що влада так і не зможе привести в порядок дорожнє господарство. З осені почне готуватися… ні не до зими, а до наступних виборів. Адже ж, за чотири роки правління «добре попрацювали» - можна буде у виборчих перегонах і відпочити.


Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 738 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
0  
1 олег   (20.08.2009 18:52) [Матеріал]
пышоходны переходи і розмітка дійсно проблема...колись хоть підмальовували. а зараз на око визначаю де моя, а де зустрічна. А хто веснеою говорив, що 40 чи скільки там вулиць зробить? Якщо це ремонт був то все зрозуміло з ними.....


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]