Субота, 18.05.2024, 20:15 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2010 » Вересень » 1 » Бродський хоче скасувати довіреності на автомобілі.
Бродський хоче скасувати довіреності на автомобілі.
12:19
Державний комітет з питань регуляторної політики  вивчає можливість відміни нотаріально завіреної довіреності на водіння авто. Про це в своєму блозі повідомив   Михайло Бродський.

"Подивилися, що в розвинених країнах таку довіреність просто виписує або сам власник машини, або - якщо мова йде про юридичну особу - керівник фірми. І цього цілком достатньо. Тоді чому у нас за це потрібно платити гроші нотаріусові?", - дивується М.Бродський

За словами голови Держкомпідприємництва, у відомстві вже проаналізували ситуацію з бланками суворої звітності і суворого обліку і прийшли до висновку, що велика частина їх не потрібна. "Зараз їх всього біля 200 видів. Відміна непотрібних дасть можливість підприємцям економити свій час і гроші", - резюмував чиновник.

Нагадаємо, раніше М.Бродський виступив з рядом ініціатив, щодо можливої відміни проходження державного техогляду або спрощення процедури його проходження для легкових автомобілів.

Зокрема, була досягнута домовленість з ДАІ про створення робочої групи, яка вивчить можливість оптимізації процедури проходження техогляду. Зокрема, члени робочої групи вивчають можливість передачі контролю за ТЕ страховим компаніям, а також включення транспортного збору у вартість пального. Зокрема, представники ДАІ вже погодилися, що організація техогляду не входить у функції відомства і готові передати право його проведення страховим компаніям.

Категория: Новини в Україні | Переглядів: 686 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
0  
1 Микола   (02.09.2010 12:12) [Матеріал]
Умнічка!))) Але чомусь всі ці його нотатки в блозі не втілюються в життя, а от не такі креативні ідеї (зокрема стосовно ліцензування таксі і так далі) впроваджуються в життя набагато швидше. Якщо хоч щось путтєве доведе до кінця, то заберу свої слова , але поки що все це схоже на дешеву пародію на Робін Гуда. Стосовно довіреностей, то я не думаю, що багато будуть купляти авто і оформляти це розпискою колишнього власника на бумажці, а отже прийдеться переоформляти повністю автомобіль на нового власника і оформляти договір купівлі-продажу, а це куди дорожче довіреності...


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]