П`ятниця, 03.05.2024, 10:42 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2010 » Травень » 13 » Мінтранс масово анулював ліцензії автоперевізників. Збіг?
Мінтранс масово анулював ліцензії автоперевізників. Збіг?
18:50
Ліцензійна комісія Міністерства транспорту і зв'язку України анулювала ліцензії на право надання послуг з перевезення пасажирів і вантажів автомобільним транспортом 102 перевізникам, які не дотримують вимог чинного законодавства. Про це повідомляє прес-служба міністерства.

Це рішення ухвалене за наслідками ряду планових перевірок дотримання ліцензійних умов перевізниками, проведених Головною автотранспортною інспекцією Мінтрансу з метою підвищення безпеки автомобільних перевезень і зниження рівня дорожньо-транспортного травматизму.

Згідно повідомленню, за період з 26 квітня по 7 травня цього року було проведено 164 перевірки ліцензіатів, під час якої виявлено ряд порушень чинного законодавства про автомобільний транспорт. Найбільш поширені порушення - відсутність документів на проведення технічного огляду експлуатованих транспортних засобів, неналежний технічний стан транспортних засобів, незабезпечення ліцензіатами контролю за умовами, режимом роботи і часом відпочинку водіїв. Крім того, ряд перевізників не проводить передрейсовий і послерейсовій медичний огляд водіїв, інструктажі по дотриманню безпеки автоперевезень, пожежній безпеці і ін.

Крім того, з'ясувалося, що у деяких перевізників-порушників немає виробничих приміщень і гаражів для зберігання транспортних засобів в міжзмінний час, а ряд транспортних засобів експлуатуються без сертифікатів.

За наслідками виявлених порушень інспектори територіальних управлінь Головної автотранспортної інспекції Мінтрансу склали більше 270 актів. Список порушників на сайті Мінтранссвязі не приводиться.

Нагадаємо, що у вказаний період були оголошені масові акції опозиції, що протестувала проти «харківських угод». Представники опозиційних сил неодноразово відзначали, що власті перешкоджають автоперевізникам в різних регіонах країни в доставці людей, що збиралися взяти участь в акціях протесту.

Категория: Новини в Україні | Переглядів: 824 | Додав: taksi | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 1
0  
1 taksi   (13.05.2010 21:55) [Матеріал]
А Вишиванюк звіздить,що ніхто нікого не пресує.Немає кого більше перевіряти?вже все в державі вирішили:дороги безпечні збудували?а це прямий обов"язок держави.


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]