Надежный телефон
|
|
MaxTor | Дата: Понеділок, 08.11.2010, 21:14 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Нужен хороший, надежный телефон-звонилка. Никаких дополнительных возможностей и функций не надо, главное - надежная батарея и безглючный аппарат
|
|
| |
Ahaulya | Дата: Понеділок, 08.11.2010, 23:09 | Повідомлення # 2 |
Рядовой
| у мене вдома э дисковий, совэтськи, червоний. безвiдмовний!!!! а якщо серйозно то зайди в любий салон МТС, там зараз почали продавати MTC 236. чисто дзвонилка. без нiяких наворотiв. зате дешево - 200 грн.
|
|
| |
Nikname | Дата: Вівторок, 09.11.2010, 12:52 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| так, дешево, а крім того ці гроші падають вам на рахунок і ви нічого не втрачаєте, так що для абонента МТС який саме шукає собі простенький телефон це безпрограшна альтернатива.
|
|
| |
Боксер | Дата: Вівторок, 09.11.2010, 14:14 | Повідомлення # 4 |
Рядовой
| В МТС дійно класна фішка- телефон за смішні гроші , які і сам проговорюєш. Класний вибір для тих, кому телефон потрібен для розмов. Тим більше , що є немаловажно , для нього діє "довічна гарантія" . Не думаю , що можна просувати якесь фуфло і ризикувати своїм іміджем. Власне мене в МТС все влаштовує і тарифи і відношення.... То ж лишилося обрати тарифний план, а там їх на всякогого клієнта , бо сам не одразу зумів визначитися, але знайшов те, що підходить для мене. Просто і скромно, але працює як треба.
|
|
| |
MaxTor | Дата: Понеділок, 15.11.2010, 19:08 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Quote (Ahaulya) зайди в любий салон МТС, там зараз почали продавати MTC 236. чисто дзвонилка. без нiяких наворотiв. зате дешево - 200 грн. Есть к сожалению, подозрение, что это чудо китайского мобилестроения накроется очень быстро..
|
|
| |
Nikname | Дата: Понеділок, 15.11.2010, 20:33 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Даже и не сомневайтесь - это Китайское Чудо, а вы что не в курсе что мы живем в китайском мире?? если чеснок у нас и тот китайский, так о чем еще говорить, главное чтоб это был качественный китайский продукт, они и такие продукты делают.
|
|
| |
юнона | Дата: Вівторок, 16.11.2010, 14:43 | Повідомлення # 7 |
Рядовой
| делают подтверждаю, в технике конечно не сильна, в мобильном ряде вообще ориентируюсь на простоту использования, а вот если взять китайские фабричные вещи, то цены им нет, есть рынок ширпотреба, ну так он везде есть))
|
|
| |
Боксер | Дата: Вівторок, 16.11.2010, 15:18 | Повідомлення # 8 |
Рядовой
| я з вами цілком згідний... брак є всюди і ніхто не застрахований. А те, що телефон китайський, це ще мало що мені пояснює (крім ціни). Звісно контроль якості там підхрамує, але ж де він тепер не храмає. Головне щоб річ працювала, а де її зробили, це вже випливаючий фактор- буде тормозити ( та ясно, то ж Китай) а якщо працює нормально ( кажемо , ну можуть ті китайці зробити, якщо захочуть)
Повідомлення відредагував Боксер - Вівторок, 16.11.2010, 15:19 |
|
| |
Ahaulya | Дата: Вівторок, 16.11.2010, 18:51 | Повідомлення # 9 |
Рядовой
| єдине що китайське не візьму - авто. а про решту влучно сказав пілот станції мир пілоту американської космічої станції в фільмі Армагедон: яка різниця чия косміна станція, всеодно все зібрано в китаї. на половині всіх комплектуючих однаково пише що виготовлено в китаї. навіть якщо пристрій зібрано в польщі
|
|
| |
MaxTor | Дата: Вівторок, 23.11.2010, 16:39 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Quote (Боксер) Головне щоб річ працювала, а де її зробили, це вже випливаючий фактор- буде тормозити ( та ясно, то ж Китай) а якщо працює нормально ( кажемо , ну можуть ті китайці зробити, якщо захочуть) Спорить не буду, телефон на рынке не больше месяца-двух, так что на 100% еще не понятно - проживет ли он полгода или будет пахать 5 лет. Помнится в свое время даже с нокеий 1100 ( думаю все согласятся что модель в свое время была МЕГА популярной ) и то бывали траблы. Так что поживем - увидим Во всяком случае, для тех ,кому нужен контракт с МТС, предложение действительно выгодное
|
|
| |
Ahaulya | Дата: Середа, 24.11.2010, 10:39 | Повідомлення # 11 |
Рядовой
| на рахунок тих же 1100. памятаю що в інеті часто бачив відгуки що вони досить часто мали проблеми з тим що сім карти не читають.
|
|
| |
юнона | Дата: Середа, 24.11.2010, 10:47 | Повідомлення # 12 |
Рядовой
| я б на вашому місці не вірила всьому що пишуть в інеті))) тут таке можут люди написати, що волося дибом стає, я наприклад орієнтуюся на свої враження або близьких людей, тих якіх я знаю, от і з телефонами, поки сам не покнопаєшь хчаб той самий мтс 236, не зрозумієшь який він на якість і скільки пропрацює, та й люди по різному користуються тезнікою,мобільними
|
|
| |
Боксер | Дата: Середа, 24.11.2010, 12:51 | Повідомлення # 13 |
Рядовой
| Quote (MaxTor) Спорить не буду, телефон на рынке не больше месяца-двух, так что на 100% еще не понятно - проживет ли он полгода или будет пахать 5 лет. Помнится в свое время даже с нокеий 1100 ( думаю все согласятся что модель в свое время была МЕГА популярной ) и то бывали траблы. Так что поживем - увидим Во всяком случае, для тех ,кому нужен контракт с МТС, предложение действительно выгодное а чому пропозиція тільки для абонентів МТС, телефон підходить і під інші сім картки. А "пахать" вона у вас точно не буде 5 років, ви ж втомитесь так довго носитися з однією і тією ж самою трубкою
|
|
| |
Nikname | Дата: Середа, 24.11.2010, 15:49 | Повідомлення # 14 |
Лейтенант
| Quote (Боксер) А те, що телефон китайський, це ще мало що мені пояснює (крім ціни). Звісно контроль якості там підхрамує, але ж де він тепер не храмає. В Китае хромает контроль качества потому что все РАБОТАЮТ, некому контролировать все что выпускают :))), у них такая профессия вызывает презрении, представьте - миллиард народу пашет днем и ночью, а вы инспектируете.... тьфу, с вами соседи китайцы здороваться не будут :))),
|
|
| |
Ahaulya | Дата: Понеділок, 20.06.2011, 10:44 | Повідомлення # 15 |
Рядовой
| ги... оце дійсно. ладно якби там сусідів пару було. а то ж їх на одній вулиці мабуть тисяч зо дві
|
|
| |