П`ятниця, 29.03.2024, 13:15 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2008 » Листопад » 17 » Перевізників перевіряють на готовність до зими
Перевізників перевіряють на готовність до зими
14:38

Задля того, щоб мешканці Прикарпаття щодня безпечно користувались послугами суб’єктів господарювання, які надають послуги по перевезенню пасажирів, співробітники Державтоінспекції області долучилися до загальнодержавної операції «Перевізник-Зима 2008».

Незабаром зима, тож погодні явища - туман, дощ, сніг - створюють умови недостатньої видимості. Через це у водіїв посилюється психологічна та емоційна напруга. За таких складних умов, як мовиться, техніка не повинна підвести водія на автошляхах.

Під час цьогорічної операції, як повідомив старший державтоінспектор м.Івано-Франківська Петро Залевський, основна увага надається перевірці технічного стану транспортних засобів, які здійснюють перевезення пасажирів. Контролюється готовність до роботи у зимовий період: справність запасних виходів, укомплектованість, а при роботі на газовому паливі - справність газобалонного обладнання.

Починаючи з 20 жовтня, відколи розпочато заходи, вже перевірено понад 90 суб’єктів господарств, які надають послуги перевезень пасажирів та вантажів. Як підсумок: з 452 оглянутих автобусів, у 50-ти транспортних засобів виявлено технічні несправності. Під час нагляду за дорожнім рухом працівники ДАІ склали понад 100 адміністративних протоколів на перевізників, які порушили Правила дорожнього руху.

Звертаючичь до водіїв, наголошуємо: не нехтуйте встановленими правилами пасажирських перевезень та Правилами дорожнього руху. Зрозумійте одне: відмінний технійчний стан Вашого транспортного засобу – це запорука безпеки на автошляхах області !

Державтоінспекція м.Івано-Франківська
13.11.2008p.

Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 1155 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
0  
1 taksi   (17.11.2008 15:44) [Матеріал]
думаю,
що необхідно нашій владі підготовити дороги до зими.А то легше придертись до водіїв автовласників,а хто буде нести відповідальність за неякісні дороги чи неправове рішення працівників ДАЇ?


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]