Субота, 18.05.2024, 23:13 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2009 » Лютий » 22 » У місті Надвірна немає місць для стоянок таксі?
У місті Надвірна немає місць для стоянок таксі?
15:31
     Як повідомив для Асоціації заступник міського голови Надвірни Василь Василенко, що для кожної служби таксі стоянки вони не виділяли. «Спеціально для всіх служб таксі в нас відведена одна стоянка, - каже пан Василенко. Хоча кожна служба й хоче мати ділянку для стоянки виключно для  своєї служби, проте до нас вони не зверталися. Місто маленьке і якщо розглядати питання про те, щоб надати кожній службі таксі окрему стоянку, то будь-який інший транспорт просто не буде мати де й зупинитися. У місті є платне паркування і саме таким чином припарковуються в нас і таксі. Для платного паркування відведені чотири ділянки. В місті немає більше ділянок, які можна було б виділити під стоянки.
Єдиний податок у нас з червня минулого року, за компетенцією районної ради, адже ми місто районного підпорядкування, становить 200 гривень. Райдержадміністрація проводила громадське слухання щодо ставок єдиного податку, проте він залишився незмінним.

    З цього приводу, голова обласної Асоціації Роман Харук прокоментував це таким чином:
   Влада зобов’язана виконувати Закони України. Зокрема, в Законі «Про автомобільний транспорт» зазначено: «Стоянка таксі – місце для зупинки таксі та посадки пасажирів, визначене відповідними дорожніми знаками». Владі треба звертати увагу, що саме стоянки необхідні і для посадки пасажирів – їхніх виборців,гостей міста,туристів.
По-друге звідки там Василенко взяв, що кожна служба хоче мати окрему стоянку, адже до нього ніхто не звертався.
Щодо здійснення оплати за стоянку цією категорією підприємців, то тут є порушення чинного Законодавства.








Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 1818 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
0  
1 Afanasik   (25.02.2009 01:30) [Матеріал]
Бывают в жизни огорченья happy
Но это не тот случай angry


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]