Субота, 18.05.2024, 17:19 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2009 » Лютий » 24 » Місячний відлік часу до перших акцій протесту таксистів пішов
Місячний відлік часу до перших акцій протесту таксистів пішов
14:52
      Криза, яку сьогодні маємо в Україні, негативно впливає і на фінансовий стан таксистів. Приблизно на третину зменшились індивідуальні пасажирські перевезення на таксі.  Ще незначний спад перевезень, зменшення кількості замовлень  і велика частина приватних перевізників стануть банкротами. Адже біля 90 % водіїв таксистів мають кредити, які вже на сьогодні є проблемними.
У великій мірі діяльності таксистів посприяло б зменшення вартості на пальне. За даними Антимонопольного Комітету України, нафтотрейдери зависили вартість пального приблизно на гривню за літр бензину.
     Під час кризи владі неприпустимо проводити будь-які зміни в Законодавстві, котрі погіршують чи більш обтяжують громадян держави. В такий час потрібна лібералізація в Законодавстві, зменшення податкового тиску та фінансового навантаження на підприємців.
     Таким чином, свого часу,  робили прем’єр Великобританії Маргарет Тетчер, канцлер Німеччини Гельмут Коль, французький президент Міттеран, цим самим вони піднесли економіку своїх країн на новий вищий рівень.
За час кризи держава збільшила для водіїв штрафи за ППДР, змінила умови проходження техогляду в 2009 році. З кожним роком наші дороги стають все гірші і гірші, а це, в свою чергу, зменшує термін експлуатації Т.З. Криза призвела до значного подорожчання автозапчастин і масел.
На місцевому рівні чиновники збільшують податок на підприємницьку діяльність. В деяких містах змушують таксистів платити за стоянку де здійснюється посадка пасажирів.
В деяких районах працівники ДАЇ хочуть встановити свою «владу» над таксистами. А ще однобоке трактування ПДР у відношенні до водіїв значно впливає на їхній бюджет.
Для забезпечення  захисту інтересів приватних таксистів Обласна і Івано-Франківська міська організації подали відповідне звернення до керівників області і з 23.02.2009 р. встановлюється місячний відлік часу до перших акцій протесту таксистів і приватних власників транспортних засобів.



Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 993 | Додав: taksi | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 1
0  
1 гість   (25.02.2009 11:49) [Матеріал]
a ми переживали що таксисти заснули.молодці.


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]