Субота, 18.05.2024, 17:31 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2009 » Березень » 24 » Якою має бути вулиця Рівна?
Якою має бути вулиця Рівна?
21:35
    Оскільки таких як вулиця Дудаєва, проїжджа частина якої умовно перейменована на проспект В. Анушкевичуса, є багато аналогічних, тому до обласної асоціації надходять чисельні звернення, що стан їхньої вулиці зовсім не кращий, або ще й гірший. Таким чином, вони б хотіли достукатися до місцевої влади, представники якої, якщо їм не нагадувати про це, так і нічого не зроблять для їх покращення.
    «Можливо,  на перший погляд, це виглядатиме дивно, – розповідає одна із мешканок вул. Рівної, – проте через поганий стан дороги, ми змушені залишитися вдома. Ця вулиця ніколи не виблискувала гладеньким асфальтом, проте можна було миритися. Але три роки тому назад нашу вулицю перекопали, щоб підвести до нової багатоповерхівки воду, потім проводили каналізацію, пізніше міняли газові труби. Воно було б і не погано якби все це належно діяло, а робітники не забували прибирати та загортати ями, які залишають після проведених робіт. Весною ця проблема загострюється, адже  тане сніг, випадають дощі і вулиця перетворюється на суцільну калабаню, через яку перейти чи проїхати годі. Навіть коли й блисне сонце болото і глибокі ями нікуди не зникають, як на це, мабуть, сподівається місцева влада. А люди, які живуть на цій чи подібній вулиці знають добре, що сама собою вулиця не простелеться рівненько, мов чародійний килимок.  На жаль, про це їм не раз нагадували не просто брудне взуття та й навіть одяг  після переходу вулиці, а й нещасні випадки. Про те, як долати цю  «важку путь» вночі, чи дівчатам і жінкам на високих підборах, я вже взагалі мовчу. У такому вигляді ніяково заходити в церкву, театр, магазин, чи автобус. Та й гостей не зручно до себе кликати, адже якщо ще якийсь трагічний випадок з ними станеться (вони ж ще гірше орієнтуються на цій вулиці, де є яма і якої глибини), то «з ніг до голови» болотом вимазатись неминуче, що також, погодьтеся, неприємний інцидент. Люди зверталися й у приймальню мера, проте, не дочекавшись ніякого результату, звернулися до обласної спілки приватних таксистів. Мер щоправда якось відповів на одне із письмових звернень, проте зовсім невтішно. Мовляв, на цій вулиці ніколи не було асфальту, то не будемо робити виняток й зараз. Хоча мешканці були б раді  хоча й одній машині щебеню».
      Аналогічне звернення поступило й з вулиці Польової. Там також проїжджа частина покрита не асфальтом, а глибокими вибоїнами та калюжами. Автомобілі, які стараються проїхати по такій вулиці, все більше і більше виїжджають на пішохідну частину, хоча й там болота вистачає, проте з ями дещо менші. Але таким чином автомобілі забризкують грязюкою людям паркани. Якщо влада не спішить зробити ремонт таких вулиць, то може пояснить, чому для жителів європейського міста нормальна вулиця залишається мрією?

Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 1009 | Додав: taksi | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 2
0  
2 taksi   (26.03.2009 15:30) [Матеріал]
Костя,це "ЗАСЛУГА"нашої влади!

0  
1 Костя   (25.03.2009 09:51) [Матеріал]
Прикольна вуличка...як після війни)))


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]