Субота, 18.05.2024, 16:45 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2009 » Березень » 27 » Яка ж це вулиця?
Яка ж це вулиця?
16:58

    Асоціація продовжує започатковану акцію "Дайте правильну відповідь”,якою хочемо привернути увагу не тільки влади( їй це вже не допоможе) але й жителів міста, області до критичного стану наших доріг.


    Наступна вулиця, яка зображена на фотографії, просто вражає цинізмом влади. Провідна вулиця в мікрорайоні Пасічна. Кожний день вона виконує надзвичайну функцію-пропускну  здатність транспортних  засобів до міста  і  з  нього. Тисячі людей з інших районів області  їдуть на  роботу до   обласного центру і своєю працею   створюють   певні   блага для   міста   прославляючи   його   історичну величність. А чим віддячує влада мого Івано-Франківська його жителям та гостям. Ка-ла-ба-ня-ми.   Як   тільки   починає випадати дощ    появляеться   ось   така картина-фото .А всього-навсього меру необхідно заставити чиновників прокопати невелику канаву для відводу води з проїзної частини дороги.

     Для того хто дасть правильну назву вулиці отримає приз-інтимна лірика нашого земляка ,поета Ярослава  Ткачівського.Книга
”Медовий місяц”ще гаряча з друку.


Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 899 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 3
0  
3 Сергій   (02.04.2009 17:03) [Матеріал]
зато качки можуть плавати))))

0  
2 taksi   (28.03.2009 08:17) [Матеріал]
savoy пора отримати приз за попередню правельну відповідь ,а ось щодо цієї вулиці то -тепло.придивіться уважніше і текст ще раз прочитайте.

0  
1 savoy   (27.03.2009 17:38) [Матеріал]
Трудно сказать,что за улица. Таких Ка-ла-ба-нь в городе более чем достаточно. Рискну предположить,что это Целевича-Химиков за 24-й школой в сторону СТО по ремонту карбюраторов. Но туда я бы на заказ не поехал .. Как отказывался зимой ехать по "Анушкевичюса" дальше Рембытехники. Кстати никаких санкций за отказ со стороны администрации не было tongue


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]