Понеділок, 06.05.2024, 01:42 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2009 » Червень » 5 » РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 466- зміни на краще?
РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 466- зміни на краще?
14:04
  21 травня  2009  т. в. о. Міністра генерал-лейтенант  міліції  М.М.Клюєв   видав    РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 466 "Про організацію роботи підрозділів ДАІ Про організацію роботи підрозділів ДАІ з профілактики правопорушень із застосуванням засобів фото- і кінозйомки, відеозапису" в якому зокрема зазначені такі позитивні для водіїв моменти, як розпорядження Начальникам ГУМВС, УМВС України в Автономній Республіці Крим, областях. містах Києві та Севастополі:

1)Забезпечити під час здійснення контролю за дотриманням водіями ПДР з використанням засобів фото- і кінозйомки, відеозапису несення служби працівниками ДАІ виключно у форменому одязі, з нагрудним знаком та на службовому автомототранспорті.

2)Не допускати випадків здійснення контролю за дотриманням водіями правил дорожнього руху із місць, закритих для візуального огляду учасникам дорожнього руху (об'єкти дорожнього сервісу, зелені насадження тощо).

3)Забезпечити безумовне виконання вимог наказу МВС №1111/2006, зокрема, щодо виключення випадків безпідставного зупинення транспортних засобів.

4)Не допускати випадків документування порушень ПДР, якщо порушення скоєне внаслідок неналежного утримання дорожнього покриття (виїзд на зустрічну смугу для об'їзду перешкод, ям тощо).

5)Ужити заходів щодо облаштування спеціальними інформаційними щитами ділянок вулично-дорожньої мережі, де здійснюється контроль за дотриманням водіями ПДР з використанням працюючих в автоматичному
режимі спеціальних технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису. До 01.06.2009 розробити єдиний зразок інформаційного щита з попередженням водіїв про те, то контроль за дотриманням правил дорожнього руху здійснюється за допомогою засобів фото- і кінозйомки, відеозапису.
 
Та багато інших позитивних для організації дорожнього руху вказівок. Отож, ознайомтесь з повним текстом розпорядження
РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 466 Про організацію роботи підрозділів ДАІ




Категория: Законодавство | Переглядів: 2546 | Додав: taksi | Рейтинг: 4.3/3 |
Всього коментарів: 6
0  
6 ОЛЕГ   (26.09.2009 12:51) [Матеріал]
Мене вже другий раз ДАЙці хочуть розвести. 1й розвели на 286 грн. перевищення швидкості на 4 км/год на трасі в 12 ночі! (знав би постанову + розібрався б з повіркою та приладом "до білого знака 200м. а прилад має використовуватись оптимально 500-400м це і була швидкість до знака, це зрозумів як пройшов переляк від першої зустрічі з погонами, спокійно проаналізував свої дії я побачив рух на дорозі подумав що це п'яні місцеві і зразу скинув швидкість навіть до знака") , зараз на 260 грн за пішохода який раптово вийшов на перехід, буду скаржитись і судитись. Можливо і їм треба виконувати плани але і мені треба годувати дітей, а головне самому стидно там в душі відчувати себе ЛОХОМ...

0  
5 taksi   (30.06.2009 11:17) [Матеріал]
Багато в чому Розпорядження 644 просто виділяє ті важливі аспекти в поведінці працівників ДАІ, які були і раніше зазначені в законах, але є і деякі ноу-хау, як наприклад: "не допускати випадків документування порушень ПДР, якщо порушення скоєне внаслідок неналежного утримання дорожнього покриття". Але головне в іншому: чи будуть створені на місцях дієві механізми для реалізаціїї хоча б половини його пунктів? Поки що Ми цього не бачимо . Наприклад і досі немає інформаційних знаків про те , що ведеться фото- та відеофіксація, також декларується в розпорядженні виключення випадків безпідставного зупинення транспортних засобів , що виглядає фантастично для пересічного водія. Приємно, що керівництво МВС визнає юридичну необізнаність своїх рядових членів та хоче організувати вивчення представниками органів внутрішніх справ, які беруть участь у судових розглядах, нормативно-правової бази використання вимірювача швидкості радіолокаційного відеозаписувального приладу "ВІЗИР", у тому числі його тактико-технічних характеристик та можливостей (отже до цього на нас накладали штрафи представниками органів внутрішніх справ, які не володіли цією нормативно-правовою базою). Отож, надіємось, що Розпорядження №466 не буде простою формальністю.

0  
4 taksi   (16.06.2009 21:42) [Матеріал]
Якщо зупиняють в селі перевірте в даїшника його посвідчення(звичайно запам,ятайте),а також поцікавтесь чи має він на даний участок наряд.зразу відстануть.двері автомобіля постійно тримайте закритими з середини.

0  
3 chop   (16.06.2009 16:47) [Матеріал]
Може й формальність але хоч штрафувати не будуть якшо обїжжаєш ями, вже легше, а вселі взагалі запиняють коли хочуть а зараз можна й тикнути

0  
2 Андрій   (02.06.2009 12:34) [Матеріал]
як на мене, то дане розпорядження проста формальність,але тикнути ним даійцю можна...

0  
1 taksi   (01.06.2009 19:03) [Матеріал]
водії,не спіть-активніше включайтеся в обговорення даної тематики.учіться бути європейцями-це круто і модно -дрючити погонників.


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]