П`ятниця, 03.05.2024, 19:14 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2009 » Липень » 25 » Тимчасоий талон отримати дешевше.
Тимчасоий талон отримати дешевше.
22:03
   У зв'язку із внесенням змін до чинних нормативно-правових актів, що стосуються порядку оформлення документів на право експлуатації транспортних засобів, та з урахуванням звернень громадян, Департаментом Державтоінспекції МВС України прийнято рішення щодо спрощення порядку оформлення в реєстраційних підрозділах ДАІ тимчасових реєстраційних талонів на право керування транспортними засобами за заявами власників та зменшення вартості зазначених операцій.
   Зокрема, вартість отримання вказаного талона не перевищує 75 грн., включаючи безпосередньо вартість талона, послуги за огляд транспортного засобу (11 грн.) та оформлення реєстраційних документів (15 грн.). При цьому експертне дослідження транспортних засобів проводиться лише у випадках встановлення явних ознак зміни, знищення або фальсифікації ідентифікаційних номерів агрегатів.
   Зазначені вимоги доведені до працівників усіх підпорядкованих підрозділів.


Джерело: Департамент ДАІ МВС України

Категория: Законодавство | Переглядів: 1106 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 2
0  
2 Саша   (31.07.2009 18:25) [Матеріал]
В Києві немає тимчасових зараз в наявності...Зробити : для своїх -250 грн, по знайомству -300грн. А якщо машина по довіреності, або талон оформляти в іншій області то десь 800 грн. Ось така реальність...

0  
1 taksi   (25.07.2009 22:25) [Матеріал]
Нагадаємо Вам, що в лютому були опубліковані зміни у Правила дорожнього руху щодо тимчасового технічного талону, які були затверджені постановою Кабінетів міністрів від 11 лютого 2009 року № 124 згідно з ними, автомобілістам, які не є власниками авто, більше не потрібно отримувати тимчасові реєстраційні талони вартістю від 170 гривень Суть постанови в тому, що для того, щоб водити чуже авто достатньо "реєстраційного чи іншого засвідченого в установленому порядку документа, що підтверджує право керування, користування чи розпорядження таким транспортним засобом", а простою мовою - довіреності, яка могла бути зроблена ще до нововведень. Але це стосувалося тільки приватних осіб, а от для тих, хто за кермом займається господарською діяльністю (перевезеннями пасажирів і вантажів). Для такої категорії водіїв тимчасовий реєстраційний талон залишився обов'язковим документом. Якщо автомобіль не належить перевізнику, то тимчасовий талон є обов'язковим і при оформленні ліцензійної картки, і при роботі на лінії. Отож між 175 грн.( а деколи це 300грн.) і 75грн. + спрощений порядок оформлення є суттєвою різницею.


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]