Понеділок, 29.04.2024, 19:36 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2010 » Червень » 2 » ДАІ не має права зупиняти таксі.
ДАІ не має права зупиняти таксі.
18:59
Відповідно до "Порядку контролю за додержанням Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з надання послуг з перевезення пасажирів і вантажів автомобільним транспортом відповідно до видів робіт, визначених Законом України "Про автомобільний транспорт" інспектори ДАІ не мають права зупиняти таксі для перевірки.

 Вказаний «Порядок…» затверджено наказом Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва, Міністерства транспорту та зв'язку України від 1 лютого 2008 року N 10/120 , та зареєстровано в Міністерстві юстиції України 21 лютого 2008 р. за N141/14832.

Зокрема в пункті 5.4. сказано наступне:

5.4. Перевірка додержання Ліцензійних умов в автотранспортних засобах проводиться: при виїзді з підприємства, стоянок, початкових, проміжних і кінцевих пунктів завантаження, розвантаження вантажного автотранспорту, автостанцій, автовокзалів, автобусних зупинок, стоянок таксі, пасажирського автотранспорту, а також під час руху автотранспортних засобів, крім таксі, не відвертаючи уваги водія (за наявності в екіпажі другого водія, кондуктора, стюардеси або іншого члена екіпажу), що здійснює управління автотранспортним засобом.


Категория: Законодавство | Переглядів: 1339 | Додав: taksi | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 2
0  
2 Микола   (03.08.2010 22:08) [Матеріал]
а у чому позор ? У визначенні законодавця "Під час руху" вклав не таке поняття, що даішник біжить за авто і перевіряє документи)))... а те, що є точка А в якій таксист бере пасажира і є точка Б- в якій він його висаджує ( це і є "під час руху"), так от між точкою А і Б даішник не має права зупиняти таксиста для перевірки ліценії і так далі...Чи може даішники ніколи не зупиняють таксиста коли той з пасажирами ?

0  
1 ігор   (12.06.2010 11:40) [Матеріал]
ви хоть самі читаєте що пишете?ви ж виділили червоним кольором що ліцензію в таксістів неможна перевіряти ПІД ЧАС РУХУ!!!! Так це ніхто ніколи і неробить! Краще заберіть статтю і непозортеся!


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]