Понеділок, 20.05.2024, 03:53 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2011 » Квітень » 29 » ДАІ починають полювання
ДАІ починають полювання
22:24
На час літніх відпусток багато людей  поїде в Крим, до моря, на відпочинок. Якщо ви будете їхати поїздом чи автобусом, то звісно, проблем з кримськими даішниками не матимете. Інша справа, коли їдете власним автомобілем.

План для ДАІ ще ніхто, за роки Незалежності, не відміняв та і «бідні сержанти «Петренки» ще не перевелись в Україні. Україна не Грузія- де на дорогах повністю подолане беззаконня, корупція, хабарництво.

До Асоціації почала надходити інформація від водіїв, які їздять з Івано-Франківської області в південні області України, де їх, на дорозі, просто безпідставно зупиняють працівники ДАІ і складають протоколи.

Водія Б. зупинили в Миколаївській області. Зупинку здійснив мл. сержант Зеленюк В’ячеслав Васильович 17.04.2011р. біля 6:00 год. Попросив водія Б. пред’явити документи для перевірки. Після цього був складений протокол і постанова серії ВЕ №279516 про адміністративне правопорушення, нібито за перевищення швидкості. І все би нічого. Але одна деталь- водій зафіксував місце зупинки фотоапаратом, де чітко видно, що зупинку було здійснено за межами населеного пункту.
В Асоціації допомогли скласти скаргу на ім’я керівника ДАІ УМВС в Миколаївській області в якій зазначено прохання: притягнути до відповідальності мл. сержанта Зеленюка В.В. та скасувати постанову №279516 серії ВЕ.

Наразі очікуємо реакції зі сторони керівництва ДАІ Миколаївської області.

Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 735 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
0  
1 Емма   (01.06.2011 10:36) [Матеріал]
Я совсем против того,чтобы работники ДАИ останавливали машины без нарушения,потому,что они много себе позволяют очень грубо себя ведут с водителями даже не могут представиться кто он и зачем остановил. Почему я должна лишний раз нервничать их нужно еще учить как вести себя в обществе.Вот у меня был такой случай еду я с утра в 6.30 попадаю в яму остановила машину посмотрела или все хорошо и поехала дальше смотрю летит мне навстречу работник ДАИ останавливает,ваши документы на мой вопрос почему остановил не ответил сразу меня грузит,вот у вас не работает габарит пишем протокол,вопрос на что протокол какое отношение габарит имеет к движению в денное время тем более с правой стороны.Я бы таких работников просто казнила сутками,


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]