Четвер, 28.03.2024, 13:54 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2012 » Листопад » 28 » Європа для України-третя країна? Або- чи автівки з Європи подорожчають на30%?
Європа для України-третя країна? Або- чи автівки з Європи подорожчають на30%?
11:12
Сьогодні Україна і Росія планують підписати угоду про взаємний незастосування утилізаційного збору на автомобілі. Про це у вівторок заявив прем'єр-міністр Микола Азаров.

За словами міністра економічного розвитку і торгівлі Петра Порошенка, таке рішення буде вигідно обом сторонам, оскільки обсяг поставок автомобілів між Києвом і Москвою майже однаковий. При цьому Порошенко висловив упевненість, що Україні таки потрібен закон про утилізаційний збір.

«За українських виробників там будуть платити росіяни, за російських виробників тут будуть платити українські виробники. Екологія на сьогоднішній день в Україні досить складна. Я вважаю, що утилізаційний збір їй потрібен », - підкреслив Порошенко.

Закон про 30-відсоткове утилізаційних збір на окремі види транспортних засобів в Росії вступив в силу 1 вересня. Український уряд ввів утилізаційний збір на російські автомобілі і автобуси.

19 листопада Кабмін розробив законопроект про утилізаційних зборі з усіх імпортованих і вироблених в країні автомобілів. 20 листопада Верховна Рада прийняла документ у першому читанні.

Експерти переконані: якщо Україна і Росія підпишуть договір між собою, а законопроект про утилізаційних зборі стане законом, це означає, що податок введуть для автомобілів, ввезених з третіх країн, а також тих, які не мають повного циклу виробництва в Україні.

 Чи подумало керівництво держави про те яким чином буде здійснюватись торгівля автомобілями з країнами ЄС та світу? Як позначиться підписання договору з Росією на вартості авто з Європи? Знову рука Росії пролобувала свої інтереси в Україні?.

Категория: Новини в світі | Переглядів: 732 | Додав: taksi | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 1
0  
1 rus   (03.12.2012 22:44) [Матеріал]
путін рулить проти Європи.


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]