Вівторок, 30.04.2024, 00:15 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2010 » Червень » 14 » Перший етап перегонів на КУБОК «Кращий перевізник-2010»
Перший етап перегонів на КУБОК «Кращий перевізник-2010»
19:13
13 червня відбувся етап автомобільних перегонів на КУБОК «Кращий перевізник-2010»

Чимало адреналіну, азарту та відчуття драйву. На Микитенецькому автодромі - свист гальм, потужний гуркіт моторів та запах паленої гуми. Це місцеві таксисти доводили - саме їхня служба найкраща. Показати "вищий клас" у майстерності водіння на майданчик двобою з’їхались 12 машин із двох таксомоторних служб.( Мерседес таксі 1551 та  Явір Таксі 1554) Їх основне завдання - це вправи на швидкість та маневреність. Таксист із семирічним стажем Віталій Цяпало для своєї команди здобув останню вирішальну перемогу у серії кільцевих заїздів. Чоловік зізнається, перемогти було не важко. Адже для водія головне відчувати дорогу та свою автівку. "Ауді" - свого власника не підвела, каже Віталій.

Втім швидкісна їзда - це не єдине у чому змагалися водії. Справжній таксист повинен бути ще й доволі вправним, переконаний організатор змагань Андрій Демко. Саме тому водії таксомоторів мали пройти ще кілька складних конкурсів. А це швидка заміна колеса, відчуття габаритів - тут слід було припаркуватись, не зачепивши автівкою пляшки з водою, та найскладніше - проїхати кілька кіл із стаканом води на капоті. Так, щоб не пролилася жодна крапля. Такі змагання повинні не лише визначити кращого перевізника, а й навчити водіїв вправно та безпечно керувати автівками, переконаний Андрій Демко.

Окремо хочеться привітати наймолодшого учасника, який не приймав участь у залікових заїздах, але показав вправні навики водіння на автомобілі перед початком змагань.

Переможцями в даному етапі змагань  з рахунком 9 : 5 стали учасники служби Мерседес Таксі 1551.

Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 1220 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
0  
1 autodrome   (21.06.2010 10:58) [Матеріал]
У зв'язку із неявкою на змагання служби Лідер Таксі 1555, перемогу у другому етапі змагань здобули учасники служби Галичина Таксі 1553.


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]