Четвер, 16.05.2024, 04:39 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2010 » Березень » 5 » Ремонт доріг "по-державному"
Ремонт доріг "по-державному"
09:54
   В котрий раз переконуюсь,що державницькі чиновники завсім не обізнані з  національним Законодавством. А дійсно,навіщо вчити ті Закони,нормативи,стандарти .Легше нічого не знати_голова не болить. Тим більше,що в Україні діє норма – чиновник (начальник) завжди правий. Але обласна Асоціація  є постійною і послідовною у своєму баченні проблем,які нам так дошкуляють

     Відповідно до норм Державного стандарту України  ст..4 п.4.1.3- покриття проїзної частини не повинно мати просідань,вибоїв,напливів або деформації,що утруднюють рух транспортних засобів.

       Гранична глибина окремих осідань не повинна перевищувати 4-6 см., а гранична висота напливів -  2-4 см. Термін ліквідації пошкоджень має складати 1-5  діб ,в залежності від пошкоджень та погодно-кліматичних зон. Ямковий ремонт покриттів проводять,як правило,гарячими сумішами в т.ч. в холодну пору року. Підготовку вибоїн бажано виконувати з застосуванням пальників інфрачервоного випромінювання або інших розігрівачів. У залежності  від глибини підготовленої вибоїни гарячу суміш укладають в один  чи декілька шарів , відповідною технологією.
      А яку  технологію використовують в Коломийському районі? Дані  світлини зроблено в смт. Отинія.










Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 962 | Додав: taksi | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 3
0  
3 taksi   (10.03.2010 18:37) [Матеріал]
цікаво стільки коштує така робота і стільки на ній заробляють чиновники? хтось над цим задумався із нашого українського товариства? агов народе чому спиш,уже Шевченко із весною пробуджує тебе!

0  
2 от так...   (08.03.2010 13:37) [Матеріал]
Як на мене, то проблема в ідіотському використанні бюджетних коштів. Тобто нормальні в нормальних країних ремунтують дороги набагато рідше, але якісно, а в нас кожною весною і осінню приблизно як на картинках і коштів йде не менше. А відмити гроші в болоті то чиновники вміють. На рахунок оцього холодного асфальта, анонсованого мером. Він до літа постоїть а далі попливе, зате спросу з нього ніякого не буде, бо тимчасовий, а гроші підуть так як на пісок зимою...

0  
2 березня побував в вашому місті Івано-Франківську,ями особливо на перехрестях доріг досить глибоі що ускладнюе рух транспорту.


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]