П`ятниця, 03.05.2024, 19:28 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2010 » Лютий » 8 » Найбільш надійні авто для таксі в світі.
Найбільш надійні авто для таксі в світі.
13:08
  Доля автомобілів, що потрапили в таксопарки дуже нелегка. Таксисти ніколи не почнуть стежити за службовим автомобілем, а працювати примушувати будуть - в день таксисти наїжджають по 300-600 км.

   У нашій країні автомобілі  для таксі підбираються, як правило, виходячи з ціни. В результаті практично всі таксопарки заповнені доступними машинами вітчизняного, російського або китайського виробництва. Символом вітчизняних таксопарків сміливо можна назвати Daewoo Lanos . За багато років експлуатації він показав себе як надійна і невибаглива робоча конячка. Кожен таксист знає, скільки можна проїхати на Daewoo  Lanos  перш ніж він почне постійно ламатися.

  У Германії таксисти їздять в основному на Mercedes E-class. При цьому вартість проїзду не залежить від року випуску автомобіля. Природно, всі таксі обладнані дизельним двигуном. Якщо в нашій країні трьохпроменева зірка на капоті говорить про успішність власника, то німці рахують Mercedes  одній з найнадійніших і недорожчих в обслуговуванні марок. Слідуючи цій логіці, BMW теж могла б стати улюбленою маркою німецьких таксистів, але тісні салони і менш комфортна підвіска позбавили баварські автомобілі  від цієї долі.

   У Іспанії левова частка таксопарків складається з Skoda Octavia. Продукція чеського автопрома славиться надійністю і непримхливістю. До того ж, дизельні двигуни Skoda  відрізняються економічністю. Ще один частий перевізник на іспанських дорогах - Nissan  Almera. Він славиться довгим терміном служби і дешевизною обслуговування.

   У Франції таксисти роз'їжджають на продукції свого автопрома. Основу таксопарку складають Peugeot  406 і 407. Ймовірно, важливу роль в цьому зіграла серія фільмів Люка Безсонна «Таксі». Підхід до вибору автомобіля у французьких таксистів такий же, як і у українських - аби купити машину  дешевше, а там будь що буде. Враховуючи надійність і вартість обслуговування машин мазкі Peugeot , французьких таксистів сміливо можна назвати переконаними патріотами.

   Італійські таксисти їздять на автомобілях, які здаються прибульцями з космосу. FIAT  Multipla є найдоступнішим і самим містким автомобілем цієї марки. Величезний внутрішньо простір і економічний дизельний двигун стали основою успіху цього еталонного автовиродка. Не брезгают італійські таксисти і французькими автомобілями. Peugeot 307 SW і Citroen  Picasso - теж не рідкість в італійському таксопарку. Взагалі, італійці відносяться до автомобілів наплювацький - рідко можна зустріти італійське таксі у хорошому стані.

Останнє віяння моди - гібридні автомобілі  - не пройшло мимо європейських таксопарків. Особливо вітають перехід таксистів на гібридні автомобілі  власті туристичних регіонів, де послугами таксі користуються часто, але на невеликі відстані. Toyota  Prius в цій ніші міцно утримує пальму першості. Хай економія від експлуатації гібридної силової установки поки невелика, але використання гібридів як таксі - це приклад для інших водіїв. Найактивніше Prius купують канадські компанії таксомоторів.

   Лондонське таксі - це ціла легенда. Здавалося б просте перевезення пасажирів тут перетворене на цілу церемонію зі своїми звичаями і ритуалами. Звичайно, окрім класичних кебів тут використовуються і інші автомобілі  - переважно німецького і французького виробництва. Але традиційні англійські таксі, які вже давно не проводяться в цій країні, не дають спокою китайцям. Кілька років тому компанія Manganese Bronze Holdings, London Taxis International, що володіє, підписала контракт з китайським автовиробником Zhejiang Geely  Holdings на виробництво 20 000 кебів в Шанхаї.

  Нью-йоркські таксі славляться своєю повсюдністю. Тут вулиці просто переповнені величезними жовтими автомобілями з шашечкамі. Традиція тримати величезні таксопарки залишилася в Америці ще з 20-х років. Тоді за часів сухого закону їх використовували для перевезення контрабанди - загубиться в сотнях схожих автомобілів для контрабандистів було нікчемною справою. Зараз Нью-йоркські таксисти їздять на старих Ford , вартість яких ледве досягає тисячі доларів.

Категория: Новини в світі | Переглядів: 3119 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
0  
1 Андрій   (22.07.2010 17:53) [Матеріал]
Візьму в оренду део ланос на таксі


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]